понеделник, 27 февруари 2012 г.

Наръчник на активиста



Семейство
Уважавай родителите си. Те са те дарили с живот и са ти дали възможност да постигнеш всичко. Никога не ги считай за безгрешни. Свиквай да се оправяш сам. Неуспехите ще те калят, а като действаш по указания няма да станеш по-силен. Не се карай с тях за дреболии, по непринципни въпроси отстъпвай. Не ги дразни. Не очаквай, че ще приемат идеологическите ти порядки и ще свикнат с тях, по-добре не им ги натяквай.

Училище
Внимавай в училище! Повечето неща, които учиш там едва ли ще ти потрябват, но не допускай да не завършиш. Знай, че настоящето училище е инструмент на гнилата система. Учителите също не са на нужното ниво, но винаги има изключения. Тези изключения не се задържат обаче дълго в училищната система. Обръщай внимание на предмети като физкултурата и труд и техника. Те ще ти бъдат полезни за в бъдеще. Повечето ти съученици ще бъдат безлична пасмина и благодарение на училището може би завинаги ще си останат такива. Алкохолици, наркомани и неудачници – увреден човешки материал. В наши дни в училището се допускат всички. Наблягай на физическото си възпитание и извън училищните занятия. Историята е необходима наука, без нея няма да можеш да разбереш миналото и ще бъдеш сляп за настоящето и бъдещето. За жалост и нея ще трябва да учиш извън учебно време, защото в училище се преподава удобният комунистически и антинационален боклук. Няма да намериш истинската история в учебниците, които ти предлагат в училище.
Помни, че всички велики учени не са били отличници в училище. Отличниците в училище почти винаги са подмазвачи или много добри преписвачи. Ето защо при отличниците се открояват повече момичета. Жените са по-склонни да се подчиняват, по-добри са в ласкателствата, лъжите и лицемерието.
Не се занимавай и не употребявай наркотици. Тези боклуци не са докарали никой до нещо добро. Алкохолът също! Главното е да не губиш контрол над себе си. Самоконтролът е висша форма на дисциплина. Ти трябва да бъдеш истински човек, а не зомби в каквото те превръщат алкохолът и наркотиците.

Спорт
Ползите от спорта са много. Можеш да практикуваш различни спортове. Обръщай повече внимание на тези, които могат да ти бъдат полезни при екстремни ситуации. За обща физическа подготовка можеш да се занимаваш с лека атлетика, спортна гимнастика (хълки, успоредка и др.), плуване (за издръжливост и гъвкавост на всички мускулни групи). После идва ред на бойните изкуства. Най–добре за теб ще е треньорът ти да не е само обикновен спортист, а военен ветеран или действащ уличен боец. Не забравяй бодибилдинга и тежката атлетика. Намирай време винаги за такива тренировки. Сутрин започвай деня си с упражнения включващи собствената ти маса (лицеви опори, набирания, коремни преси). Важни са не размера на мускулите ти, а тяхната сила, издържливост и еластичност.
Играй шах! Не го отхвърляй заради повечето кльощави очилати хора, които го практикуват. Това е древна арийска игра, която съчетана със силовите спортове ще те направи много по-ефективен в битка. Тази игра ще придаде гъвкавост на твоето мислене и ще развиеш способността си да предвиждаш ходовете на противника.
Пейнтбола е друго добро занимание. Но не се увличай само в стрелба. Обръщай внимание на военната тактика и поведението на бойците в твоята група, прави заключения. Старай се да не бъдеш емоционален!

Вярвай в себе си
За да те победят ще се опитат да те отучат да мислиш самостоятелно. Те не искат да се вслушваш в инстинктите си. Те вече са убили духовно много такива като теб. Обърни внимание как действат на повечето хора, абстрактни глупости като: “Според известни политолози”, “ Според един от най-уважаваните учени”, “Според социологическо проучване”, “В съответствие с общоприетите международни норми” и др. Доверяват им се сляпо. Превърнали са ги в неразсъждаващи зомбита! Никога не приемай за чиста монета готовата информация, която ти се поднася от радиа, телевизии или вестници. Проверявай всичко, търси надеждни информационни източници.

Справедливост
Ще ти кажат, че за твоята справедливост ще платиш голяма цена. Истината е, че цената на несправедливостта е много по-висока.

Армия
Нужно ли е или не да се ходи в армията? Знаеш какво представлява съвременната армия. Ако считаш за нужно, че за да станеш воин трябва да слугуваш на някакви преяли старци и на някой глупав лейтенант, тогава армията е за теб. Малко допълнение: армия, която не е воювала няколко десетилетия е загниваща и неспособна.
Друго нещо важно е, че няма съответствие между престижа на военното обучение и престижа на офицера в обществото. Просто тези, които стават сега такива не са качествени и не покриват очакванията. Ако постъпиш в армията ще трябва да се съобразяваш с такива некомпетентни глупаци. И това е така, защото сегашната система няма нужда от силна армия. Помни, че тази система работи точно срещу такива будни хора като теб!

Доверие и единство
Не се доверявай на никого. Условно може да се довериш само на някой с твоята кръв. По време на уличните си битки щурмоваците имали ритуал наречен “кървав цимент”. Групата бойци подсилвала духовното си единство като колективно извършвала убийство. При ИРА, за да вземеш участие в легалната политика задължително трябва да си бил доказан уличен активист. Така, че ако участваш в някаква група на улицата винаги можеш да разбереш от кой какво можеш да очакваш. В уличните битки се укрепва другарството.

Улично насилие
Няма идея в света, която да е постигната без насилие. И когато ти кажат, че е глупаво да действаш на улицата знай, че не е така. Това ще помогне за твоето духовно израстване. Въобще уличното насилие е нещо много полезно. Човек реално се сблъсква с враговете си и покачва степен в етапа на духовното си развитие.
В твоят случай ненавистта и насилието срещу паразитите е гласът на кръвта и природата. Няма друг начин, по който да се справиш с тях. С твоите юмруци пробуждаш нацията.


Продължение: http://straight-edge-bulgaria.blogspot.com/2012/03/blog-post_22.html