сряда, 8 февруари 2012 г.

Нашата чест - пътят към съвършенството


Една от най-важните характеристики при оценката на физическото лице е честта.
Но какво разбираме под чест? За много хора това са просто думи, а не смисъла на нещо свято. Хубаво е да си припомним думите на песента “Кръв и чест”, но смисъла на песента малко го разбират и се замислят над него. Във въображението ми се появява веднага двойната мълня (SS). SS – това е истинския пример за чест. Най-добрите, от най-добрите. Не на празно в клетвата на SS се казва: “Моята чест се нарича вярност” . Вярност до смъртта! Това не са празни думи за идеалите на арийския свръхчовек и морал. SS без колебание би влязал в битка срещу всеки враг. За отспление и връщане назад и дума не можело да става. Нарушаването на клетвата е срам за арийската чест. В края на краищата за тях е било по-добре да загинат като герои, като по този начин се умножава честта на народа, отколкото да опази живота си и да остане предател, който ще умре като плъх. Подвига на героите живеят през вековете, те са безсмъртни! Предателството не се прощава никога!
Честта – това е вярност. Вярност до смъртта! Трябва да бъдем верни на идеята до смъртта! Трябва да сме верни приятели и съпрузи. Предателството е най-големият позор за белият човек. То е престъпление срещу арийския идеал. Понятията като чест, вярност, дълг, кръв, земя, смелост и храброст са в основата на арийския идеал. Това е основата на идеята, на чийто връх стои свръхчовека!
Всеки от нас може да се изкачи с няколко стъпки по-нагоре към свръхчовека. Всеки от нас е в състояние да се откаже от лошите си навици и да ги замени със спорт. Защото в здрявото тяло е здравия дух. При здравите майки се раждат здрави деца.
Наш дълг е да спрем деградацията. Със здравия си дух можем да предадем на наследниците си идеята за свръхчовека.
Нашата чест - пътят към съвършенството!