понеделник, 13 февруари 2012 г.

Ловец



Здрач преди разсъмване, все още не бяха пробили лъчите на изгряващото слънце. Монолитни силуети се издигаха над хълма край реката. Той се беше върнал тук, за да измие в речната вода ножа си и да повдигне ръка срещу слънцето...
Още от самото си детство той беше свикнал без чужда помощ и съвети, беше избрал своя път, своите идеали и цели, така беше винаги и навсякъде. За него не съществуваха сили, които да могат да го контролират. Никой не можеше да му наложи своето становище. Да, той се вслушваше в опита на своите предци, но винаги окончателните решения взимаше сам. И в училище, а след това и в университета той винаги беше в челните редици, въпреки, че неговите разбирания бяха в разрез с тези на масата.
Той беше избрал НС още в ранните си години и беше награден. Светлият идеал на Свръхчовека го направи неподатлив на слабостите и вредните навици.
За щастие, никога не беше пушил и не се беше излагал със сексуална безразборност, отнасяше се сериозно към понятието “Чест и Вярност!” във всичките му направления. Трябваше само да се откаже от приемането на алкохол по време на празници, но това се оказа лесно за човек със силен характер като него. По-голямата част от обкръжаващите го хора не можаха да го разберат. Бяха твърде слаби. Измисляха извинения, че пиянството им е моментна слабост, а тези с по-промитите мозъци стигаха до там, че защитаваха ревностно употребата на алкохол като безвредна и полезна. Но това беше техния път, неговият беше на Свръхчовека!
Верни до смърт!
По- късно той разбра, че има и други хора достигнали до правилните идеи като него, наричаха се Straight Edge и с всеки изминал ден ставаха все повече.
Той стоеше и наблюдаваше изгряващия Коловрат. През последната половин година беше научил много, беше решил и много неща за себе си.
Разбира се той знаеше, че при партизанската борба със системата ще е по-ефективен, като самостоятелен ловец, но поради ранната си възраст се включи в група. Но това не беше игра, както някои погрешно си мислеха, в борбата трябваше да се действа ефективно, а не зрелищно. Да и от тогава много неща се бяха променили. Родината се беше превърнала в полицейска държава и методите за съпротива трябваше да бъдат променени. Групата се разпадна. Някои се отказаха от активната борба, други ги натиснаха ежедневните проблеми и се включиха в надпреварата за правене на кариери, трети се пропиха, като цяло повечето се предадоха.... Не бяха Straight Edge и слабостите им култивирани с алкохол, никотин и наркотици разложиха духа им.
Той също страда много, но при него на първо място оставаше борбата. Колкото и трудности да го сполетят той щеше да продължи по правия път и да остане верен до смърт. Разбира се той имаше верни и надеждни съратници, но повечето пъти действаше сам. Сам той разчиташе на себе си и своята сила, съобразяваше се само със себе си. Във всеки удобен за него момент беше способен да проведе акция с която да “награди” всеки според това, което е заслужил. През деня работеше, учеше и спортуваше, а през нощта воюваше.
Под прикритието на нощта той раздава правосъдие, отваря очите на зомбираната маса, пробужда народа. Това е неговият живот, неговата борба, неговата война....
Но тази война не е обявена само срещу него, тя е срещу цялото бяло човечество, тя е и срещу теб. И от теб зависи дали ще се бориш или ще се превърнеш в безпаметна жертва. Можеш да избираш: да умреш като помияр или да се бориш като вълк. Вълкът единак става по-силен, по-мъдър и по-яростен, докато помияра е подритван слуга.
Слънцето се показваше вече на хоризонта. Неговият силует се разтваряше в речната мъгла. Настъпваше утрото, отново училище, работа, тренировки и подготовка за следващата Вълча Нощ.
Не губи нито миг!
Стани ловец – приближи Арийската зора!