събота, 25 февруари 2012 г.

Истината за загиващата ни цивилизация


С ненужни удобства, с безобразни развлечения, със сексуална разпасаност и с безделие съвременният мъж разбива своята истинска същност. Губи мъжествеността си. Това е проклятието на западната цивилизация. Много хора казват, че това е заради сблъсъка на различни култури. Варвари и диваци срещу цивилизацията. Пълна глупост! Погледнете тези лъжци, които ви говорят тези глупости. Сложили очила, наричащи се прогресивни и цивилизовани хора.
Цивилизацията – това е научен и културен прогрес. И този прогрес се дължи на максимум 5% от най-енергичните хора от обществото. Останалата част от обществото обслужва и употребява продуктите на прогреса, явявайки се като обикновени прилични хора. По-лошо е когато тези хора започнат да мислят, че е цивилизовано и правилно да се напиват, да ползват наркотици, да посещават деградивни заведения, да се отдават на сексуален разврат и други вредни действия водещи до физически и морален упадък.
Цивилизацията наистина е свързана с този прогрес. В идеалния случай хората трябва да го усвоят напълно. Но когато масата започне да превръща този прогрес в развлекателна помия, тогава народа пропада. Всичко завършва с поробването на този народ.
Надрусан младеж в нощен клуб, прегърнал пияна курва и поклащащ главата си в ритъм с някакво жалко подобие на музика. В джоба си има последен модел айфон и ключове на колата си, която изплаща. Това ли е прогрес? Не, това е предсмъртна агония. Когато в средата на 19-ти век в Европа се появили водопроводите, а в края на същия век въвели телефоните и електричеството – това е била нова цивилизация. Истинска, нужна и жестока. Безпощадна към враговете. Мъжете са искали да завладяват и изследват нови хоризонти. Целият свят е бил под ботуша на белия човек. Възхода на белите цивилизации бил без конкуренция. Имало и кървави войни, в които европейци се биели срещу други европейци. След края на втората световна война започнал нов процес. Но дотогава никой не е могъл да се противопостави на европейските цивилизации. Всички врагове били удавяни в кръвта си. Тогава политическата коректност не била на мода, а европееца бил истински мъж. Той бил уважаван и всички се страхували от него. Изобретенията на цивилизацията се приемали както трябва. Тогава белите хора били наистина свободни. Те завладели света. Говорело се винаги открито, било въпрос на чест, а тогава честта била всичко. Не се страхували от истината. Но днес вече Европа не е свободна. Сега тя е свръх толерантна, но не и свободна. Европеецът вече не мисли за превземане на света. Той се бои вече да покани момиче на чаша кафе, защото може да се засече в кафето с някой тъмнокож на който няма да може да окаже съпротива, когато онзи започне да се заяжда с него. Той се чувства на тясно и притиснат. Вече не е истински мъж. По-лесно му е да бъде педераст, по-безопасно е. Но може да прави много други глупави и незначителни неща, като да пазарува през телефона си, който има високоскоростен интернет, може да носи женски дрехи и никой няма право да му направи забележка за това, може да ходи по нощни клубове и swingers вечеринки, може да бъде нудист и много др. Всичко това е разрешено. С това е заменена свободата. Това общество не е цивилизовано, то е деградиращо и умиращо.
Днес Западът създава универсални приспособления, които са всеизползваеми. Затова той ще бъде превзет от диваци, на които даде възможност да ползват благата му. Всяка маймуна може да има клетъчен телефон и лаптоп. Може да си купи билет и да лети без проблеми до Париж. Може да агитира и по фейсбук, а те са яростни и нахални. Свободна е! Готова е да се бори за своята религия. Харесват и белите жени, презира алкохола и нощните барове. Кой е по-цивилизован сега? Може да се поспори. Маймуната се чувства силна, защото се явява вече представител на това “цивилизовано” общество. Запада е загубен. Благодарение на своята слабост и фалшива свобода, благодарение на своята свръх толерантност и липса на морал, той изкопа собствения си гроб.
Кой ще го смени? Диваците, това е странно. Ще го смени друга цивилизация от подобни диваци на тези, в които запада беше превърнал своите европейци. Те ще убиват и радостно ще го превземат, след, което ще наложат своята култура, която и без това беше проникнала доста дълбоко вече там.
Това е за варварите и диваците. Вземете от тях най-доброто. И помнете, че без наука и образование и без ясна концепция варваринът си е варварин. Той е силен, енергичен и ожесточен, но глупав. Трябва да се помни, че просветеността на човека зависи от неговата култура.
Това е връзката между мъжкарството и силният устрем към трупането на знания. Това е пътят на истината. Бъдете истински европейски мъже и откажете всичко ненужно. Презирайте обезверените. Жените трябва да бъдат жени, както мъжете трябва да бъдат мъже. Трябва да бъдете максимално точни и твърди в ежедневните си прояви. Трябва да умеете да използвате различни оръжия.
Развивайте се постоянно! Взирайте се в бъдещето, то ви принадлежи. Уважавайте частната собственост, бизнеса и желанието на вашите хора, които искат да открият и завоюват нови хоризонти. Силно уважавайте честният и упорит труд. Никога не позволявайте на бъдещите поколения да повтарят грешките на Запада. Не се конкурирайте помежду си, когато се биете помежду си враговете ви ликуват. Не бъдете обезверени и разхайтени. Никога! Знанията и варварското трябва да са заедно в душата ви.