сряда, 8 февруари 2012 г.

Положителен живот



Положителния живот е една нова система изградена от ценности. Това е една субкултурна среда, която се противопоставя на затъването в калта, разврата пиянството и деградацията на обществото.

В този живот виждаме светлината от упадъка, кризата и насаждането на псевдо-ценности, които по време на прехода, доведоха психическото ни развитие до нула. Хората смятат, че е модернопушеното и пиенето на бира, но сега това се измества от новата концепция на здравословния начин на живот и мисли.


Все повече и повече млади хора искат да бъдат свободни от слабостите, изразени в лоши навици. В крайна сметка, всеки продукт, който е предмет на тези навици, последователно служи като средство за геноцид на нашият народ.

Купуването на вредни продукти от олигархите (цигари, алкохол и т.н.), ви тласка към гроба. Което мисля, че е доста глупаво.
Много по-добре е да бъдеш независим и да прекарваш времето си в спорт и трезва компания, в която се обсъждат проблемите и тяхното решаване. Но преди да искате хората да се отърсят от тези вредни навици, трябва да започнете от себе си.

Вероятно всеки от нас би искал да има нормално семейство, в което отношенията се градят на взаимно уважение, грижа и любов... За това ще ви разкрия една тайна: в такава връзка няма място за алкохол, разврат (изневери), цигарен дим и други подобни неща. Някои от вас ще възкликнат: Е, къде ще намиря такава връзка? Кой ще положи достатъчно усилия за такова нещо?”.

Подаръци падащи от небето има само в приказките за любовта. В реалния живот, трябва да бъдат правени постоянни усилия и да се стремим да се движим напред към самоусъвършенстване и развитие. Това е философията на положителния живот. Философията, за която си струва да се бориш!

Манията на съвременното общество отхвърля думите като: чест, лоялност, кураж и откровеност. А избора на позитивното общество се крепи точно на тези думи. Положителния живот е цел, която времето ще покаже, че е била правилна!