четвъртък, 23 февруари 2012 г.

Свръхчовекът като воин


Всеки воин теоретически и практически може и трябва да се превърне в свръхчовек способен да се справя във всякакви ситуации, включително и екстремни, както и да извършава психологически и физически действия надхвърлящи възможностите на нормалните хора.
Свръхчовека има абсолютен контрол над духа си! За да се превърне обикновеният човек в свръхчовек трябва да премахне всички психологически бариери без значение дали са заложени в него генетично, съзнателно или са придобити несъзнателно. Така, че нашите реакции могат да бъдат безусловни (вродени) или условни (придобити). Условните реакции намаляват с 2-3 пъти естествените възможности на всеки организъм, съхранявайки големи резерви и прибягвайки към тях само при специални или екстремни ситуации, които са опасни за самия живот. Ето защо за превръщането в свръхчовек не е нужно да се придобива нещо ново, а просто да се възприеме способността да ползваш напълно собствените си способности в произволни моменти, а не само в спешни ситуации. Целта е да може да се използват резервите по всяко време, когато се прецени. Във всеки един от нас има огромни природни резерви и нашата задача е да се научим да ги използваме винаги, когато пожелаем.
При свръхчовека не съществуват психологически, морални, физически, социални и други идиотски проблеми, които се превръщат в комплекси при нормалните хора!
Свръхчовека е длъжен да разбере, че животът е само един момент разпънат в продължение на години, този момент е напълно празен и не може да бъде запълнен със социално–нравствен боклук. Свръхчовека е над тези неща, той е лишен от слабости.
Всяко човешко общество се състои от “пастири” и “овце” – това е физическата природа на хората и нищо не може да се направи. Но като цяло законите са измислени за ”овцете”. За “пастирите” закони няма! В природата съществува само един обективен закон и това е законът за целесъобразното оцеляване. Борба за живот и нищо друго.
В този свят доброто и лошото се определят от слаби и изкуствени човешки групи. Те целенасочено объркват понятията, с което целят тотално зомбиране на масите. При Свръхчовека тези понятия са напълно избистрени и ясни, неговите постъпки са винаги правилни и истински!
Вярата е едно от най-важните неща при Свръхчовека. Човек трябва да повярва, че правилните му действия го превръщат в Свръхчовек и неговите възможности ще бъдат неизмерими. Това става само с абсолютна вяра в правотата си. Вяра в себе си и в никой друг!
Човек също трябва да промени мисленето си. Трябва да се премахнат всички бариери. Решенията на всички външни проблеми се намират вътре в самия човек. Ето защо при промяна на вътрешното си състояние човек променя и целият си външен образ, изчезват и комплексите на “овцете”. Превръщаш се в Свръхчовек – велик и непобедим воин на своята раса. След като се постигне това ново активно състояние на духа воините стават непобедими. Враговете вече ще се възприемат не като хора, а като биологични обекти.
Нацията трябва да оцелее! Няма по-важно нещо от това. Родината ни е в опасност. И ние ще мобилизираме всички наши скрити природни резерви и ще ги поставим в служба на нацията ни. Няма нищо по-ценно от нацията и ние трябва да се борим с всички сили за нейното оцеляване. Или ние или тези под човешки биологични обекти, които грабят и експлоатират народа ни.
Ето няколко теоретични закони на Свръхчовека:
- Главната сила на воина идва от неговото състояние на духа. Не от неговата екипировка или оръжия.
- Всички врагове трябва да се разглеждат, като биологични обекти. Те нямат нищо общо със Свръхчовека като вас.
- Вашето тяло е инструмент на духа. Грижете се за него добре. Физическата сила укрепва духа ви. Колкото по-силни сте физически, толкова по-сигурни ще се чувствате в битка.
- Не трябва да се вслушваш и да взимаш под внимание становищата на обкръжаващите те страхливи и жалки биологични обекти.
- Като абсолютно сигурен, никога недей да се доказваш. Свръхчовека никога не влиза в спорове.
- Важна е не само вашата постъпка, но и отношението с което действате.
- Емоционалността е слабост. Всяко емоционално преживяване ви отдалечава от образа на Свръхчовека.