понеделник, 20 февруари 2012 г.

Верни до смърт!


Верен до смърт! – това е ключово понятие при NS Стрейта. Верността определя твоята същност. Основното е да си лоялен на своите възгледи и да действаш в съответствие със своята идеология. Нашето въздържание от алкохола не е позьорство. Ние искаме да контролираме своите постъпки. Само така можеш да имаш правилен мироглед. Това е един от принципите, който ни определя като Стрейтове. Много позьори си мислят, че са истински Стрейтове и, че не пречи от време на време да се отпускат с алкохол, цигари и други наркотици. Това не е правилно, а тези, които го правят не са истински Стрейтове. Истниските NS Стрейтове са верни до смърт!
Понякога пиете по “празници”, така се отпускате. Това е вашият избор, имате право на такъв. Но не се заблуждавайте, че сте истински NS Стрейтове.
Верността до смърт при веднъж избрания вече път не са празни приказки. Тази вярност се показва с действия и е за цял живот. Хора като А. Хитлер, Р. Матюс, Т. Маквей са я показали и са се превърнали в герои.
Лоялността е пряко свързана с начина на мислене и действие. Какво мислиш и какви са постъпките ти е от съществено значение за изграждането ти като образ пред обществото. Отхвърляне на всяка власт, която е в противовес с възгледите ни. NS Стрейта е освободен и чист от пороците на системата. Системата е за зомбираната маса, но се е превърнала в голяма трудност при подражаването на Стрейт Еджа. За “нормалния” човек е доста трудно да бъде такъв. В действителност Стрейт Едж културата е в постоянно движение: доста хора поемат по правилния път, нормално е и някои по-слаби да се отказват... Така е било винаги, но във всяко движение има хора, които се превръщат в пример за другите съратници. От вас зависи дали и вие ще се превърнете в такъв, няма по-голяма признателност и награда от това. Ангажимента към нашата философия е твърдото желание да бъдем Свръхчовеци! Това е възможно само по този начин и с желанието си да станем по-добри!
Ние сме в постоянен конфликт със системата. Тя е многомилионна, а ние сме шепа. Така, че ако сте NS никога не се оставяйте ZOG да ви пречупи. Не правете никакви отстъпки. В името на RAHOWA се откажете от всички слабости. Откажете се от всичко, което унищожава арийската ви същност. Бъдете като стоманени въжета.
Всичко е ясно. Ако искаш да си наистина NS Стрейт трябва да бъдеш верен до край или това ще се превърне в поредния ти провал - смешно модно залитане. Накратко, ако престъпиш дори и веднъж принципите на NS Стрейта, след като си се обявил за такъв, си нищо повече от жалък и несериозен позьор. Избора е твой – решавай сам!
Слабостта е за човешките зомбита. Бъдете верни на правилните идеали и водачи. Предавайки принципите си знайте, че вие извършвате най-гнусното и долно предателство.
NS Стрейта представлява: дългът към расата ни. Той ни развива и ни усъвършенства до съвършенство. Това е най-правилният път към победата. Слабите нямат право да се наричат NS Стрейтове, те нямат нищо общо с него. Тези, които си мислят, че облеклото, бръснатите глави и колекциите с дясна музика ги правят арийски воини, а в същото време пият, пушат и се друсат са нищо повече от едни “модерни” дегенерати. Тези хора се ненужни и не правят нищо полезно, а само пречат в борбата.
Бъдете честни пред себе си. Само тогава може да бъдете истински. Само тогава вашата вяра ще бъде истинска. Необходимо е външният образ да отговаря на вътрешната ви същност. В това се състои вашата почтеност и вярност. По-добре не правете крачка напред, ако ще отстъпите после. По-добре не влизайте в борбата, ако след това ще предадете своите. Добре е да говориш, но само тогава когато си заслужил това право с участието си в борбата.
Не е случаен девиза “Моята чест се нарича вярност”. Нашата чест е да сме верни до смърт. Това е трудно, но ние винаги трябва да спазваме принципите си, дори, когато победата изглежда неосъществима! “Дори всички да се откажат, аз продължавам” – нека това се превърне във ваш девиз. И сам воинът си остава воин!
Арийците са единствените хора, които знаят как да живеят и как да умрат, те умират за да живеят отново! След смъртта една синеока Валкирия, наша сестра, ни отнася в царството на Свободата. Там ние заемаме почетните, полагащи ни се места, заобиколени само от достойни наши братя и сестри по раса и оръжие.
Докажи се в безмилостната RAHOWA. Запази здрав своя род в името на бъдещите поколения на нашата раса и нашата бяла цивилизация. Направи своят окончателен и неизменим избор и избери NS Стрейт Еджа. Бори се с фалшивата системата. Не позволявай да бъдеш сломен. Съботирай работата на ZOG, не финансирай геноцида над народа си.
Бъдете против тази така наречена “демокрация”, защото тя е фалшива, престъпна и мултикултурна. Тя няма нищо общо с истинската демокрация.
NS Стрейта е правилното оръжие срещу всичко това. Верен до смърт на NS в неговите най- истински и верни форми. Ако си го избрал, знай, че не си сам. Продължавай напред и никога не отстъпвай. Има врагове, но има и приятели. Превърни се в смъртоносно оръжие за твоите врагове. Бъди честен и прям! Нека през твоите очи гледат и боговете!