сряда, 8 февруари 2012 г.

Идеалът – причината за бъдещето деление?!?



Смятам да засегна един доста наболял проблем, който вирее в нашите NS среди, а именно - кой е истински и кой е псевдоскин (дори и да не е скин, а е NS активист).
И защо толкова много години няма никакво съществено развитие?
Защо скинхедс започна да се превръща в пънк движение, в което само се пие и слуша музика?

Да видим какво представлява духовното развитие и как се постига то.

1во- Цигари, алкохол, наркотици:
Неща напълно вредни за нашият народ и нас самите. Пристрастяването към някое от тях значи автоматично отклонение от NS идеала.
Всички посочваме Хитлер като върховно божество в нашите среди и всички винаги го сочим за пример. Да, наистина той е човекът, който изглежда идеален за нашия светоглед, но само вдъхновение от една такава велика личност не е достатъчно, за да променим нещо в този живот. Когато се впечатляваме от някой, ние трябва да вървим по неговите стъпки и да се опитаме да го задминем, а не само да го следваме. Защото вдъхновението не е просто някакво обикновено чувство, то е начин и цел в живота! Следователно след като се впечатляваме от Адолф Хитлер, би трябвало да се опитаме да живеем като него! А колко от нас го правят?
Всички знаем, че Хитлер не е пушел и не е пиел, а за наркотици и дума не може да става! Той е бил истински пример, че човешки идеал съществува и че човек може да живее без пороци! И точно и за това народа го е последвал, защото е видял, че дава всичко от себе си, за да промени нещата към по-добро.
В днешно време голяма част от скиновете пушат и пият, а някои по-пропаднали дегенерати си позволяват да използват и наркотици! Също като маймуноподобните от нисшите раси. Може би се впечатляват от тях и вместо на нашия Хитлер, те подражават на негрите и другите изроди, за които единствената цел в живота е да достигнат отново до маймунския си произход!
Да, такива хора не могат да се нарекът истински националсоциалисти, защото наркотиците са отречени от великата идеология!
Парите, които се харчат за тези безполезни неща могат да ни бъдат от толкова голяма полза, че до сега нещата да бяха подобрени. Вземете пример с един NS концерт и каква е неговата цел? Целта е да се съберем повече хора с еднакво мислене, да се видим, да се забавляваме на смислените песни и да обсъждаме начини за действия. А сега какво се случва? Събираме се някаква група хора, от които повечето се напиват като кучета и не разбират нищо от концерта (някои се дрогират и излагат идеята пред тези, които искат наистина да я следват), а в същото време на много места има хора, които не могат да присъстват, защото нямат пукната стотинка, за да посетят мероприятието. И вместо да се държим заедно и да се разрастваме за всяко едно мероприятие, някои дават пари за еврейските опиати, вместо да услужат на някой наш другар, за да може и той да дойде и наистина да има някакво елементарно развитие. Явно за някои наливането с бири е по-важно, отколкото най-накрая да започнем да се събираме наистина по-голяма маса за мероприятията и наистина да показваме сила, а не да тъпчем на едно и също място.

2ро- Здрав дух в здраво тяло
След като премахнем вредните неща от нашите среди, то ние можем да преминем към физическото ни заякване. Това става, когато започнем да правим интензивни силови и бойни тренировки. Целта на тези неща е не просто да се правим на силни и различни, а да може да вкалим тялото си за бъдещето, което никак няма да бъде леко.
Враговете ни са много за това трябва да бъдем физически здрави, за да може да се бием по улиците, а те да бъдат побеждавани. Защото стана навик да губим улични битки заради някакви субекти, които са се напили и не могат да стоят на краката си, но в същото време им е дошла някаква смелост и са решили да пребиват черни. Но заради умственото им замъгление, те биват побеждавани и заради тях започваме да изглеждаме смешни в очите на нашите врагове.
Ако отдаването на идеята не е само на думи, а е наистина, то следователно трябва да бъдете наистина здрав войн, който не познава поражение.
Това ще бъде в наш плюс не само на улицата, а и към привличането на нови младежи.
Ние трябва да сме за пример, правилният пример. А, за да сме такива, трябва да спортуваме и бъдем здрави постоянно. Системните тренировки оформят редица положителни черти у ариеца като: дисциплина, самоконтрол и закаляване на тялото и духа. Нека наистина да им даваме истински пример, за да може да останат в нашите среди, а не да бъдат разочаровани, че сме пияници и лентяи и да ни напускат бързо, бързо.
Ще бъде от полза ако имате възможност и време да се записвате да тренирате някакво бойно изкуство. Но запомнете: целта не трябва да ни бъде да ставаме истински професионални спортисти, защото това ще доведе до откъсване от идеята и от уличния ни активизъм. Целта ни е да се научим да се бием и да побеждаваме, нищо повече!
Ако нямате възможност за професионални тренировки, организирайте се с група приятели и взаимно се тренирайте като си правите спаринги и по този начин развивате своята издръжливост, скорост и техника в битките.
Физическата сила обаче е нищо без умствен потенциал!

3то- Умствено развитие
Всеки се сеща как това нещо става! Да, с четеното на книги и разни други материали, които ще са ни от полза. Войнът е два пъти по-силен, когато е едновременно умен и физически силен!
Има много стойностни книги, които трябва да бъдат прочетени и разпространявани. Целта ни е освен ние самите да се докосваме до тях, да караме и останалите хора да го правят, за да може да осъзнаят за какво се борим и какво целим.
От книгите можем да получим отговори за много проблеми, които стоят неразрешени. Не е достатъчно само да знаем няколко дати и определени събития, за да твърдим, че сме NS и сме запознати с историята и целите на идеологията. Целта е да можем при спорове с обикновения човек, да го убедим, че сме прави! Това може да се получи единствено със знания и правилно обяснение на нещата, за които той не е успял сам да разбере.
За това, когато в редиците ни пристъпват нови млади хора, не ги карайте първо да се бият, защото е възможно ако загубят да се изплашат и да си тръгнат. Карайте ги като за начало да четат истински книги, от които ясно ще разберат нашите цели и ще изпитат истинска гордост, че има такива като нас. Само така може да прозрят истината, че сме прави и, че каквото и да се случи трябва да продължаваме! С една дума: ДА СЕ ФАНАТИЗИРАТ и да разберат, че трябва да се борим, за да покажем на света, че правото е под нашето знаме!

4то- Волята
Да, с изпълнението на първите три цели, ние вече заприличваме на истински войни! Нали все пак твърдим, че сме такива?
Ползата от тези неща е, че почваме да печелим битки на улицата и битки в идеологическите спорове.
Но крайната си цел няма да достигнем с една или две победи, ние трябва да спечелим войната. Това ще стане с голяма продължителна борба, която единствено може да се осъществи, ако даденият войн има силна воля! Волята ще ни помага да си даваме допълнителен стимул да продължаваме напред и да се усъвършенстваме!
Та какво разбрахме до тук драгивойни”? Че за да се постигне крайната ни цел трябва да имаме: умствен потенциал, физическа сила, воля и решителност. Без едното от тях провалът е на лице. Мисля, че за всичките тези години това се е доказало.
Винаги сме гледали да не се лишаваме от някои екстри, а в същото време и да се борим, но се вижда, че резултат няма. За това ако наистина искате да бъдете истински националсоциалистически борци: имате ли волята да премахнете вредните неща от вашия живот, за да може да продължим борбата заедно напред? Защото не се връзва един борец против наркоманията и разпада, да се бори заедно с наркоман и пропаднали хора в тази борба?
----------------------------------------------------------------
Сега искам накратко да засегна проблема с жените в нашите среди.
Как трябва да изглежда истинското NS момиче?
Връщаме лентана назад и правим едно кратко сравнение на жените от миналото.
Едните са били курви и проститутки (извинете ме за грубия език, но това е истината), а останалите светило в семейното огнище.
Курвите и проститутките са били тези, които не са могли да създадат семейство, а ако пък това е станело по някаква случайност, то те не са могли да изградят морала в него.
На тях се е гледало с лошо око от останалите хора и никога не са били приемани от обществото за нещо повече от някаква долна вещ. Децата им винаги са били страдалци и са се срамували от тях и тяхното минало. Това се е отразявало на психиката им и възможностите са били две: или да станат същия боклук като майка си, или пък да бъдат напълно различни от нея и да изградят морал, който случайно не е придобит от нея.
Жената, която е светилото в семейното огнище е майката, която винаги е давала обич, топлина и правилно възпитание на децата. Те са изгледани с много любов и винаги са се гордяли със своята майка, защото са знаели, че е била свестна жена, за която никога не се е говорило лошо и не е била някакъв отпадък в миналото.
Мисля си, че всеки един от нас мечтае за втората майка, която в очите на децата си изглежда: работлива, умна, грижлива и даряваща с любов семейството. С две думи - горда арийка!
Все пак следваме националсоциалистическия идеал! Не може майка ти да е била проститутка или курва, баща ти да е бил педераст, а сега ти да си NS! Защото първо се започва с гордостта от родитителите и семейството, а след това от другите неща. Нали ще искаме занапред да учим хората на гордост, но за каква городст ще стане въпрос ако нашите момичета не могат собствените си деца да научат на това? NS е наследственост и в 21 век не всеки може да бъде такъв, защото си има определени изисквания.
За това ако наистина вярваме в тази идея и гоним идеала, жените в нашите среди трябва да бъдат за пример пред останалите подрастващи момичета, за да може след време децата им да продължат борбата (ако все още не е завършена), а не да се срамуват от тях!
Ние целим да насаждаме гордост сред хората, а не отвръщение! За това нашите скинарки или NS момичета не трябва да бъдат курви и пияници, които се напиват заедно с мъжете. Възползвайки се от тяхната слабост някои от тези “мъже” се гаврят брутално с тях и и след това се хвалят с този мъжкарски подвиг. А “гордите” NS девойки вместо да си вземат поука след седмица размисъл повтарят грешките си! (впрочем: тези, които се възползват от боклука също са боклуци!).
Тази картина трябва да се промени и тези долнопробни случки трябва да престнат! Иначе хората няма да ни приемат на сериозно, когато им заговорим, че семейните ценности ги няма и че младежта е деградирала.
Скинарките не трябват да приличат на пънкарките, които спят, с който им падне и се дрогират на всеки ъгъл. Иначе ефекта с духовното развитие се губи. И остават на едно ниво с останалите мърши.
При пачаврите ще има уродливи деца, които ще израснат без гордост, защото се срамуват от своята майка, която е била КОФАТА НА КОМПАНИЯТА.... А започнели детето да расте без някаква гордост, после е невъзможна да му насадиш расова такава!
За това след като твърдите, че сте различни от обикновените момичета и че сте идеалистки, то вие трябва да забравите за тези неща, иначе ставате същия боклук като останалите деградирали девойки.
-----------------------------------------------------------
Ако вече сме изпълнили условията по-горе, които ни определят като истински войни, то тогава занапред трябва само положителни успехи да имаме. В каквато и обстановка да попаднем, винаги ще имаме знанията и силата, за да победим.
Изразите катоСкинхед – начин на живот, няма да бъде просто обикновен лозунг останал от миналото, а ще бъде наистина едно развитие в човечеството. Хората от нашите среди наистина ще се отличават с нещо от обикновените хора. Наистина ще личи, че сме се отдали на някаква идея и че даваме всичко за нея. Да, тогава наистина ще започнете да живеете като истински скинове и NS активисти, и ще бъдете истински войни за благото на човечеството и нашите деца. А, когато станем такива войни, повярвайте ми, че победата ще бъде наша! Защото, когато дадем всичко от нас, тогава ще имаме успех. С половинчати работи няма да сe получи. Не така сме се освободили от турското робство. Революционерите са давали всичко, за да победят: свободата си, щастието си и дори животът си! Живеели са наистина като борци, които са се лишавали от удоволствията на живота, за да променят нещо. За това не бъдете поредните псевдо скинове или NS активисти, които казват, че всичко им е ясно, и знаят за какво става въпрос, но не правят максималното за идеята.
Мина доста време, откакто всички даваме по малко от нас в името на борбата и се видя, че успех няма. Е, сега вече настъпи времето, в което ще трябва да дадем всичко от нас, за да променим нещата, колкото и трудни и непосилни да са те. Нали все пак казвате, че сте отдали живота си на идеята? Е, мисля, че времето настъпи да видим кой е истински и кой е псевдо. Кой ще промени начина си на живот и ще продължи да живее като истински скин, а не да продължава да поронва идеята на NS и скинхедс движението. С една дума nazi skinhead не е за всеки! Сами преценете дали може да бъдете такъв или не.
Удари камбаната и нещата трябва да се променят, защото времето няма все да чака нас”!
Не целя с тези редове да правя разделение сред малкото останали хора в тези среди, а просто се опитах накратко да засегна най-елементарните проблеми в тях и да потърся тяхното решение. Просто е време хората наистина да започнат да ни приемат на сериозно и всеки един дошъл сред нас да остава, а не да се разочарова и отива!
п.п. Дори и да промените начина си на живот, това няма да значи 100% победа. Има неща, които всеки един от нас сам ще трябва да осъзнае, но за да се достигне до осъзнаването първо трябва да минете този път и тогава ще разберете сами какво трябва да правите, за да спечелим войната! Тогава ще получите духовното извисяване и ще бъдете истински скинове и NS активисти с ясни цели, които дават всичко от себе си!
За това не деградирайте като изметта по улиците, а се развивайте духовно и физически.
Бъдещето трябва да принадлежи на NS!