неделя, 19 февруари 2012 г.

Положително свободно време


Повечето от хората около нас някак погрешно вярват, че всеки празник или почивка, трябва да бъде свързана с алкохола. Тази болна традиция е толкова здраво вкоренена в психиката на хората, че всяка друга алтернатива им изглежда смешна. Разбира се, докато те самите не го осъзнаят за себе си.
Да си сред околната среда е една друга правова традиция. Тя е доста успешен начин да се култивират едни трезви, забавни и интересни забавления. Все пак този празник е от ключово значение за идната седмица, защото дава положителна енергия.
Колкото повече човек общува с природата, толкова по-лесен става живота му на земята. Алкохола, никотина и наркотиците унищожават човешкия ум, тяло и дух. Това е главния убиец на деградиралото общество, който унищожава чувствата и емоциите на човека. Пък да не говорим и за неговото физическо и генетично здраве.
В гората може да се правят толкова много неща, като например: разхождане, тичане, катерене по скали, стреляне с огнестрелно или въздушно оръжие, приятелска борба и разни други неща, които са във въображението ни.
Това не е някакво военно обучение, това просто е едно активно и позитивно прекарване на празника или почивните дни, които зависят само и единствено от вас!
Вместо алкохол – изворна вода!
Вместо дим от цигари – дим от огън!
Вместо наркотици – адреналин!

Позитивното право винаги е положително!
Присъедини се....!