неделя, 14 септември 2014 г.

Какво значи да бъдеш NS Straight Edge

В последно време цари схващането, че когато не пиеш и пушиш, то тогава спокойно може да се наречеш Стрейт Едж. Разбира се, това са пълни глупости и няма нищо общо с истината. Писани са десетки статии по темата, но явно никой не се е интересувал достатъчно, затова в този материал ще обобщим изписаното до момента.
- Всеизвестно е, че Стрейт Едж активистите не употребяват никакви законни и незаконни наркотици. Те са освободени от зависимост към всякакви пристрастяващи вещества. В това число влизат дори никотиновите и безалкохолните напитки. Идеята на подобно въздържание е да бъдеш независим от различните продукти, за да не може никой да те манипулира. Всеизвестно е как хора пристрастени към цигарите попадат в затвора и там са готови на всичко, за да им даде някой цигара. Готови са да перат гащи и да чистят килиите само, за да им даде някой една единствена цигара... Другата замисъл на това самоограничение е националистите да не си даваме парите на народните предатели, които контролират 95% от вътрешния пазар на страната. Въпросните пари можем да ги харчим за подпомагането на различни наши другари, които са в беда, да съдействаме за организирането на различни мероприятия или да купуваме необходими продукти с които да си осъществяваме уличните акции.
- Едно от правилата на sXe е да живеят здравословно. Всякакви хранителни продукти, за които е доказано, че са опасни - са забранени. Нашата родина има нужда от физически здрави деца, които да могат да я защитават във всякакви условия и по всяко време. Ако ние доброволно се тъпчем с вредни боклуци и благодарение на това развиваме болести в тялото си, то това значи да бъдем непълноценни и физически ограничени. Подобни разболявания довеждат до подпомагане на фармацевтичната мафия, която има интерес хората да боледуват, а тя да трупа пари на техен гръб. На всички е ясно, че този монопол е под закрилата на ционистите и спечелените пари от лекарства обслужват тяхната борба срещу несемитските народи.
Една от борбите, които NS Стрейт Едж активистите водим е именно срещу всякакъв тип монопол. Подобни фирми и организации се контролират от безродници и дегенерати, които спонсорират безброй антинационални каузи и обслужват интереса на тези, които поддържат заробващата ни система. Спирането да им пълним гушите с наши пари е едно от нещата, които всеки национален активист трябва да прави. Не може да казваш, че се бориш срещу някого, а в същото време му даваш парите си и по този начин го правиш по-силен и с неограничени възможности, за да ни смазват.
- Спортуването в националните редици е присъщо само за истинските активисти. Държим да подчертаем, че дори и да спортуваш, и да не употребяваш алкохол и цигари, то това не те прави sXe. Тогава си просто спортист, нищо повече. При нас спорта е едно от многото неща, които ни изграждат като личности, той ни учи на принципи. Ние спортуваме, за да сме физически здрави и издръжливи, за да можем да защитаваме нашето семейство, приятели, родина и нация винаги. Не може да наричаш себе си националист, а в същото време да нямаш физическата възможност да браниш отечеството си и да се бориш за неговото издигане. Занимаването със спорт е едно от задължителните неща в нашите редици, защото националистът трябва да е с респектиращ външен вид и физическа издържливост.
- В този деградирал свят масово ни се налагат неморални поведения и начин на живот. Всички повтарят, че те са вредни, но никой не се опитва да се откъсне от тях. NS активиста никога не трябва да се поддава на подобни пошли стереотипи. Най-налаганото дегенератско поведение е сексуалния разврат. Изумени сме как може хора самоопределящи се за NS да са приели еврейско-циганските постъпки за нещо нормално и да сменят постоянно партньорите си. Подобно държание променя човешката психика и стойностите в живота биват изместени от насладите. Всеки трябва да осъзнае това. Подобен тип хедонизъм е бил присъщ само на нисшите народи, а не на арийските такива. Не може момиче или момче от средите да са спали с десетки различни партньори и след това да говорят за някаква чест. Никой не се замисля, че когато свикне с такова поведение, то утре ако реши да създава семейство няма да бъде успешно. Съзнанието му вече е изродено и верността към съпругата и семейството няма да се получат. През цялото време ще си припомня насладите и ще си мисли как да изневери, и неосъзнателно да рискува семейната връзка. Точно това, което ционистите искат. Факт е, че здравото семейство е единственото лечение за болестта на материализма и егоистичния индивидуализъм, които се ширят в цял свят. Този факт е добре известен и на световните господари, глобалисти, затова и унищожението на семейния дух е толкова важно за тях. Семейството е последната група на сплотяване в този живот. Националното, градското, груповото и всякакво друго беше намалено и на части унищожено. Затова не трябва да позволяваме тази разрушителна дейност да достига до семействата.
- Другото важно нещо, което всеки Стрейт Едж трябва да прави е да твори. Ако си наистина действащ националист, то трябва да правиш неща, с които да си полезен. Ако си добър певец, е задължително да записваш песни със смислени текстове, които да насочват слушащите в правилната насока. Ако си добър художник, трябва да рисуваш идеологически картини, които да биват разпространявани. Ако си достатъчно начетен, то тогава би следвало да пишеш книги или статии, в които да се посочват слабостите в движението и разясняването на политическата обстановка. Ако си добър боец, то ти трябва да събираш хора около теб и да ги обучаваш на всякакви тактически игри. Ако боравиш с компютърни програми, трябва да помагаш във виртуалната пропаганда. Ако знаеш добре определен език, трябва да съдействаш за поддържането на контакти с националисти от другите страни или да оказваш съдействие при превеждането на статии, книги или текстове на песни, които да се разпространяват в интернет пространството, телевизиите, радиата и вестниците. Ако си изобретателен, то може да самоорганизараш различни улични акции.
- За да правиш горе изброените неща трябва да имаш желание за саморазвитие. NS sXe постоянно се развива и добавя по нещо полезно в живота си. Когато се усъвършенстваш в дадена област, то ти трябва да започнеш да се развиваш и в следваща насока. Саморазвитието е единствения гарант, че националната съпротива няма да тъпче на едно място, а ще навлиза постоянно в нови измерения, за да промени ужасното статукво. Виждали сме десетки примери на национални „активисти” през годините. Преди 5 години те са държали бутилка бира и са крещeли като луди по улиците с повод и без повод, сега при тях нищо не се е променило, всичко е постарому. Абсолютно никакво развитие не са претърпели за тези години... А, после се чудим защо няма подобрение... Разбира се, че сме виждали и лица, които за същия период от време са загърбили пиянските сбирки, отдали са се на спорта, започнали са да дружат предимно с активисти от средите и т.н. Самите ние, които пишем тази статия сме претърпяли метаморфозата към развитието. Заменихме алкохола със спорт,  започнахме да творим като пишем статии, превеждаме текстове от чужди езици, осъществяваме интернет пропаганда като създаваме авторски картинки или разпространяваме различни материали, започнахме по-често да се събираме със съмешленици, с които да мислим политически стратегии за промяна към по-добро. Започнахме да организираме различни мероприятия, за да привличаме нови лица. Заменихме фантазии с преки действия по улиците от всякакъв характер.
- Прякото действие е присъщо само на онези, които настина са активисти и са готови на всичко за това в което вярват. Това може би е най-трудното нещо към което всеки се решава преди да стане Стрейт Едж. На всеки му е лесно да запива с приятели и да водят сладкодумни разговори за това колко е зле положението в България и какво трябва някой друг да направи (но не и самите те), за да се оправи всичко. Малко са тези, които имат смелостта да загърбят насладите и да започнат наистина да работят за благото на отечеството. Малко са тези, които биха дарили последните си 5 лева за някаква кауза, вместо за бира. Малко са тези, които в събота вечер няма да отидат в някое увеселително заведение, а ще направят някаква улична акция. Няма да конкретизираме точно какво разбираме под улична акция. Всеки от нас има добре развито въображение и сам ще прецени как да дефинира казаното.
- Бъди за пример. Когато изброените горни неща ги вършиш, то ти със сигурност ще бъдеш за пример сред хората. Когато хората имат примери, то те непременно ще ги последват. Когато народа те следва, то ти наистина си си изпълнил ролята на народен будител и си успял да привлечеш нови лица в националната борба. Само тогава ти можеш да кажеш, че си NS Straight Edge!