четвъртък, 16 февруари 2012 г.

Лоялността към идеята, най-добрата проява на фанатизъм


Всяка сутрин се събуждаме с първите лъчи на слънцето, приветстваме го с гордо вдигната дясна ръка. Това е символ на чистотата на нашите намерения и лоялността към пътя, който сме избрали. Някои хора ужасени ни заклеймяват като фанатици, но за нас това не е обида, за нас това е награда. Замисляли ли сте се над това какво е фанатизмът? Това е силата, която вдъхновява хората да се борят постоянно за постигане на целите си. Да бъдеш фанатик в работата си означава да прилагаш в най-висока степен умения, знания и приложни усилия. Благодарение на фанатизма човек е в състояние да направи невъзможното. Така, че, когато чуем някой да говори за идеята, че всичко си има граници и трябва да бъдем умерени, а не фанатици, трябва да си зададем въпроса: Могат ли да бъдат съчетани умереност и вярност? Умереността е изчисляване на лични ползи, които никога няма да влязат в разрез със законите за самосъхранение и нарцисизъм. Не може да се воюва с умереност. Докато фанатикът е верен и отдаден до край, докато победи или загине.
Вие мислите, че фанатизма е лудост?!? Не, не трябва да се бърка с това, фанатизмът е просто посвещаване в най-висша форма. Фанатизмът отблъсква много хора със своята недвусмисленост и неизменност. Можете да бъдете такъв или да не бъдете, средно положение няма. Това е обяснение въз основа на нашата идея и нашата борба... Поемеш ли по пътя на лоялността няма как да не си фанатик.
Истинските активисти приемат тази доктрина без страх за себе си, тази трансформация на съзнанието превръщаща ги в Свръхчовеци. Ето защо поемайки по този път вие трябва ясно да разберете вашето призвание и вашата цел: една свободна, независима и обединена България; здрава и пълноценна нация, чиста от дегенеративни елементи и расови примеси; развиване на нашата велика и древна култура.
Възможно ли е всичко това? Това зависи от нас. Това е борба за възвишени идеали. Тя може да бъде спечелена само с абсолютна победа в информационно-психологическата расова война, която се води не само срещу нашия народ, а срещу всички европейски народи. Можем да победим само с фанатична сила.
Комунистическият терор и псевдодемократичната пропаганда са промили мозъка на нашият народ и са го превърнали в послушно зомбирано стадо. Това улеснява подмяната на ценностите и понятията (ярък пример е понятието за фанатизма, който е превърнат в нещо безкрайно отблъскващо, а в действителност той представлява мощна концепция, която ви позволява да усетите силата на вашия дух), налагането на “нови” стандарти, разрушаването на генофонда с разврат, употреба на опиати, алкохол и тютюнопушене. Как да се справим с това? Ние трябва да започнем да действаме самостоятелно, промяната трябва да започне от нас. Всяко действие има своето отражение и ние трябва да използваме това. Разклатената система трябва да бъде разрушена и на нейно място да бъде построен нов NS строй. Ние трябва да бойкотираме боклуците, които ни пробутват за храна, ние отказваме да ядем това, което ни убива. Отказваме да участваме в една дегенеративна култура и да насърчаваме изграждането на едно дегенеративно общество. Предлагаме на всички, които дойдоха да паразитират на гърба на нашия народ и нашата земя да си отидат или ще бъдат превърнати в суровина за наторяване... Това неправилно ли е? Ние уважаваме човешките права на всички представители на раси, които заслужават това! Неконструктивно е да се мрази всичко, конструктивно е да обичаш своето. На първо място ние искаме нашата земя да бъде освободена от паразитите и всички българи да живеят достойно. Колко още ще търпим управляващите, които ни заливат с наркотици, алкохол, цигари, разврат и мултикултура? Тези неща не са ни нужни. Ние избираме едно здраво, чисто и светло бъдеще!
Но за да постигнем това всеки от нас трябва да бъде за пример. Постоянно се развивайте интелектуално, духовно и физически! Това е ключът към победата!