вторник, 21 февруари 2012 г.

Спорт и здраве или упадък и самоунищожение

Преценете добре кой път ще изберете. Ако е лесния, то тогава ще претърпите голeми загуби. Алкохол, наркотици, развратен живот (всъщност, който е засегнат от тези неща по-скоро не е човек), излагане на семейството и хулене на предците ви – това е срамно и дегенеративно, възможно е да е точно за вас! Но вместо това може да бъдете активни, да живеете здравословно и давате пример на околните.
Много хора смятат, че е много “яко” да гледаш тинейджъри, които водят разпасан живот. Това показва само едно, а именно, че светът се е променил напълно! Извращенията, които се отричаха в миналото, сега се приемат за нещо нормално. Разбира се, че има и изключения в този ред на мисли, но те стават все по- редки.

Либерализмът и останалите подривни идеи, постигнаха ефекта си във всички аспекти на живота. Семействата се разпадат, а хората деградират и не се грижат за себе си... Жените не искат да създават семейство, като главната им цел е “кариера и охолен живот” постигнати чрез курвенски номера. Родителите не възпитават децата си така, както трябва. Те дори не подозират, че техните деца, в които имат пълно доверие, пият, пушат и използват някакви други наркотици. Раждаемостта на белите деца спада, а тези, които израстват веднага прибягват до тези лоши навици и “идеи”. Телевизиите промиват мозъците на обществото, а образованието въобще го няма. Въобще никой не се замисля дали нещата, които се показват са истински. Във филмите постоянно се набляга върху употребата на наркотици и сексуалните сцени, които целят да развратят максимално обществото. Представят се, като нещо нормално, а тези, които са против тях изкарват ненормални! Примери за подражание сред младите са певци и актьори, които са с нисък коефициент на интелигентност и с унищожен от опиатите мозък. Масата няма свои собствени възгледи, защото правилното и истинското не се приема в наши дни. Затова те са готови да робуват на извратената система. Системата цели тези хора да не се развиват умствено и да не развиват физическата си сила. Хедонизмът сред белите е представен като единствена нужда. Чрез това се цели да се унищожи бъдещето на младежта. Ето защо нашата отговорност пред народа ни е толкова голяма. Ето защо трябва да се борим да премахнем тези слабости и да променим средата, която ни заобикаля.
Като за начало ние трябва да бъдем представителни. Никой не би ни приел на сериозно, ако сме част от това зомбирано общество. Трябва да им покажем правилната и добре изглеждаща алтернатива. Да им покажем нашия достоен начин на живот. Ние сме по-умни, по-силни и по-можещи. Нашият пример е достатъчен за положителна промяна. И тези, които са потънали в либералистичната кал и все още не са напълно зомбирани трябва да ни последват.
Плановете на “Ционистките Мъдреци” вече са очевидни и нещата, които бяха запланували са осъществени. За това ние трябва психически и физически да сме над това общество и тези, които се опитват да го унищожат, за да покажем, че нашата NS идеология не е създадена напразно! Ние трябва да докажем, че сме представители на по-висш порядък на идеи и истински бели хора! NS sXe!