вторник, 14 февруари 2012 г.

Заменете пиянските празници със спорт!


Днес някои ще празнуват “Трифон Зарезан”. Отново ще бъдем свидетели на традиционните за този празник гледки, а именно: влачещи се по земята мъже, повръщания навсякъде и много излишно изхарчени пари за отрови.
Ние от “Straight Edge България” сме си направили различна програма от тази на повечето мъже в страната. За утрешния ден сме си подготвили здрава и интензивна фитнес тренировка съчетана с много кардио.
Хубаво е денят ви да започне по-следният начин:
Сутрин: кардио (тичане, скачане на въже, кростренажор, велоергометър или здрав бой по боксовия чувал).
Следва: работа, благодарение, на която ще изкараме пари, които ще вложим за нашето здраве и идеология.
След работата идва времето и на здравата ни фитнес тренировка, която ще ни накара да се почувстваме страхотно към края на деня.
За вечерта е предвидено: уличен активизъм (стига да го позволява времето), но ако въпреки това няма време за подобно нещо, ще го отложим за следващите дни. Но като за финал всеки от нас ще почете от някоя стойностна книга, от която ще получи ценна информация, която ще разпространим сред хората в нашите среди, за да може освен физически и духовно, да се просвещаваме и умствено.

С изброените по-горе неща, ние целим да се противопоставим на тези алкохолизирани празници, които тровят нашия народ и по този начин отслабват имунната му система. Нека всичко заедно да останем трезви и физически подготвени, за да може на следващия ден да покажем на хората, че благодарение на трезвеността ние ще се чувстваме по-добре от нашите колеги :)