понеделник, 14 май 2012 г.

14/88 от Дейвид Лейн


14-те закона на арийската етика

1. Не почитай други богове, освен боговете на своя народ. Чуждите богове ще доведат до унищожението ти.
2. Законите на природата са доказателство за Божествения замисъл. Светът е творение на Бога.
3. Действай благородно и смело, винаги мисли за възможните последствия. Резултатите от твоите действия живеят и след като напуснеш Мидгард.
4. Живей в реалността на своя живот. Не се страхувай от съдбата си. Страхът е за глупавите и слаби хора, доблестният мъж смело посреща волята на Норн.
5. Обичай, защитавай, размножавай и разпространявай своя народ. Естествените закони забраняват смесването на кръвта и саморазрушението.
6. Бъди честен, дисциплиниран, щедър и верен на приятелите си. Арийският дух се стреми към съвършенство във всичко.
7. Цени своята история, наследство и расова принадлежност. Те са поверени от твоите предци, които ще загинат с теб или заедно ще се възнесете в бъдещето.
8. Почитай паметта на своя народ, особено на тези, които са дали живота и свободата си за него. Твоята раса живее в твоята кръв и твоята воля.
9. Уважавай мъдростта на по-възрастните. Всеки момент от твоя живот е свързан с миналото и безграничното бъдеще.
10. Почитай своя брачен партньор, грижи се за семейството си и не отивай да спиш, докато кавгата в семейството не е решена.
11. Нека думата “родственик” бъде за теб по-здрава от стомана. От същността на твоята вяра зависи твоята чест и силата на характера ти.
12. Бъди хитър, като лисица с враговете и неарийците. Тяхната цел е твоята смърт.
13. Опазвай, защитавай и цени своята Родина. Това е основен природен закон.
14. Живей в хармония с природата и твоя народ. Не се примирявай никога със злото, защото от него зависи благополучието на твоята раса.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

88-те наставления

Докато Бялата раса не разбере, че има само един източник от който може да научи изначалната истина, на тази земя няма да има мир и стабилност. Неизменните закони на природата са естественият ключ за нормалния живот, порядъка и разбирателството. Названия, като “надарени от бога” са обект на тълкувания, съкращения и изопачаване, склонни за грешните смъртни. Ето защо всяко “писание” или учение, древно или съвременно трябва да минава през тест за съответствие със законите на природата. Белите нации са длъжни да осъзнаят, че те са здраво свързани с тези закони, както всяко друго същество от вселената, в противен случай те няма да постигнат мир, безопасност и запазване на своята раса. Светът е обхванат от пламъци, защото раси, подраси, нации и култури са принудени да действат срещу своята собствена природа – естественият инстинкт за самосъхранение. Много хора с добра воля, но с повърхностни разбирания се борят със симптомите, които са резултат от неподчинението на природните закони. Повечето вземат под внимание тесни недодялани разбирания, които зависят от околната среда, текущи обстоятелства и определени догми. Това засилва силата и безпощадността на “Племето”, което контролира делата на света с векове, използвайки най-неизменните инстинкти на човека. Конфликтът между непросветените е тяхната маска и щит. Задълбоченото разбиране на изначалните закони, грижещи се за правотата на човешките дела е необходимо ако искаме да спасим нашата цивилизация от лихварските палачи. В следващите редове ще бъде предоставена цялостна система от предписания, които ще помогнат да съхраните и размножите вашата нация, освен като отделни личности, така и като раса.
1. Всички религии или учения отричащи природните закони са лъжовни и неполезни.
2. Никакви заповеди на богове и вселенски сили не могат отрекат силата и истината на природните закони.
3. Бог и религията са различни, отделни и често противоречащи си понятия. Природата свидетелства за Божествения план така, както естественият природен свят, чийто интелект и сили хората оприличават с Бог. Религиите са създадени от смъртни и затова са обречени на провал. Те могат да съхранят и унищожат нация в зависимост от схемата, която е заложена в тях от техните основатели, мотивите на техните представители или характеристиките на историческия момент.
4. Най-правилната форма на молитвата е общуването с природата. Това не е стихотворение или песен. Отидете на уединено място в ясна звездна нощ и осъзнайте величието и порядъка на безкрайната Вселена. След това помислете за тънкостите на също безкрайния микрокосмос. Разберете, че от една страна вие сте безкрайно малък в сравнение със света, но от друга вие сте безкрайно ценен, като звено във веригата на съдбата. Едва тогава ще можете да разберете как гордост и самостоятелност могат да съществуват заедно с почит и уважение. Там ще откриете хармонията, а с нея идват силата, увереността и спокойствието.
5. Световните властни системи защитават и насърчават религиите учещи за задгробния живот. Така хората се отказват от съпротивата срещу хищниците в реалния живот.
6. Както светската така и религиозната история е басня (измислица), измислена от користни измамници, които я провъзгласяват за истинска.
7. Религиите в най-полезните си форми символизират народите и техните култури. Мултирасовите религии разрушават уникалността и значимостта необходими за оцеляването на расата.
8. Това, което хората наричат “свръхестествено”, всъщност е естествено, но още не е разбрано или открито.
9. Увеличаването на законите е правопропорционално на загубата на свободата – признак на духовно болната нация.
10. Ако една нация е лишена от духовно здраве и морални устои, тирани и безпринципни хора заемат ръководните места. Ето защо свободата процъфтява в средите с морални ценности, а тиранията се заражда при упадъка на морала.
11. Истината не се нуждае от просторни обяснения. Затова пазете се от многословни доктрини. Великите истини са кратки.
12. Истината не се страхува от изследване.
13. Необоснованата вяра е примка. Хора, които не проверяват истинността и ефективността на своите убеждения с разум ще страдат и изчезнат.
14. Съхраняването на расата е основен природен закон.
15. Колкото по-уверен е човек в собствената правота, толкова по-силен се чувства.
16. Проницателността е признак на здравите хора. При болните и умиращи нации, цивилизации и култури се обръща внимание повече на външността, отколкото на същността.
17. Проницателността представлява способността да се намира разликата между вярата и очевидната реалност.
18. В законите на природата не съществуват понятия, като “права” и “привилегии”. Еленът, който е гонен от гладен лъв няма права за живот. Въпреки това той ще живее, ако се подчинява на вродените си природни инстинкти – да бъде бдителен и да бяга бързо. Така и хората нямат право на живот, свобода и щастие. Последните могат да бъдат получени чрез лични усилия, усилия на семейството и усилията на предците им, но те все пак остават придобити. Тези придобивки могат да бъдат запазени и подобрени само чрез бдителност и спазване на природните закони.
19. Нация, която не е убедена в своята уникалност и стойност е обречена да загине.
20. Бялата раса е страдала от нашествия и зверства от Африка и Азия в продължение на хилядолетия. Днес фалшивата “история “ внушава, че белите хора са били агресорите. Безспорният факт е, че всички раси са се възползвали и са искали да се докопат до творческия гений на арийските народи.
21. Народ, който позволява неарийци да живеят сред него е обречен на изчезване, тъй като неизбежен резултат от расовите интеграции е расовото смешение, което разрушава расовите характеристики. Принудителната интеграция е умишлен и злонамерен геноцид.
22. В края на краищата расата или видът не се оценяват по постиженията му, а по волята и способността им за оцеляване.
23. Политическите, религиозните и икономическите системи могат бъдат разрушени, а после възстановени от човека, но загиването на расата е необратимо.
24. Никоя раса не може безкрайно да продължи съществуването си без собствени териториални владения, в които свободно да насърчава, защитава и развива своите хора.
25. Народ, който няма уникална култура е обречен на изчезване.
26. Природата е заложила определена антипатия между расите и видовете, за да запази индивидуалността и съществуването на всеки. Нарушаването на териториалните граници подсилва тази антипатия и води до конфликт или расово смешение.
27. Не е конструктивно да се мразят представителите на други раси и дори мелезите. Но те трябва да бъдат отделени, за да се поддържа съхранението на расата. Свирепо обаче трябва да ненавиждат своя събрат по раса, който предаде своя род и своята нация. Силно трябва да мразят и всички, които със своите действия разрушават своя народ, култура, расова идентичност и териториални граници.
28. Концепцията на многорасовото общество нарушава всички Природни закони за опазване на расата.
29. Всяко понятие за “равенство” свързано с природните закони е лъжа! С него се цели унищожаването отделните раси, нации и култури. Във всеки случай стремежа към равенство унищожава отличните постижения.
30. Инстинкта за расово или видово съхранение са заложени от природата.
31. Инстинкти – превъзходни природни механизми за оцеляване на всяка раса или вид. Човешките навици правещи живота по-удобен да не се бъркат с тези инстинкти.
32. Смесените бракове и като цяло смесването на кръвта са най-голямата заплаха за оцеляването на Арийските раси.
33. Междувидовото състрадание противоречи на природните закони и е самоубийствено. Ако вълкът се опита да спаси овцете от лъва ще загине. Днес белият човек е толкова обложен с данъци, че трудно си позволява да има деца. Голяма част от тези събрани, от данъците на белите хора пари, отиват за подпомагането и размножаването на не-бели хора. За да съществува човек винаги трябва да спазва природните закони. Това няма нищо общо с омразата, доброто и злото. Природата не разпознава доброто и злото в междувидовите отношения.
34. Инстинкта за сексуалния съюз е част от гениалният естествен природен механизъм за съхранение на вида. Той се открива в началото на живота и често продължава до неговия край. Този инстинкт не бива да бъде потискан, неговото предназначение е възпроизводството, което не трябва да бъде прекъсвано. Известно е, че белите жени в продължение на хиляди години са раждали децата си в ранна възраст. Сега те в опит да подражават на чужди култури са пренебрегнали задълженията си и природните закони. Нужно е отговорностите да се знаят, тяхната забрава води до изчезване на расата. Животът на расата произлиза от утробата на жената.
35. Хомосексуалността е престъпление срещу природата. Природата поддържа съхраняването на видовете чрез инстинкта за сексуален съюз и възпроизвеждане. Сексуалното желание на мъжът трябва да бъде насочено към обладаване на жената, така както територията и властта са нужни за съхранението.
36. Порнографията осквернява природата и убива инстинктите.
37. Раса, чиито мъже не са готови да се бият до смърт за спечелване и запазване на своите жени е обречена да изчезне. Всеки бял мъж със здрави инстинкти, чувства отвращение, когато види бяла жена с чужденец. Тези, които днес контролират медиите и делата на Западния свят учат, че такива чувства са срамни и погрешни. Те ги наричат “расизъм”. Както национализмът означава да се развиват и защитават интересите на своята нация, така и “расизмът” е за насърчаване и защита интересите на своята раса. Всеки човек, който не се подчинява на тези велики инстинкти за запазване на расата си е противоестествен.
38. В болните и умиращи нации, расата, културата, политическото инакомислие и традиционните ценности ще бъдат заклеймени, като отвратителни престъпления от инквизитори в ултра патриотически одежди.
39. Народ, който не знае своето минало, петни своето настояще и разрушава бъдещето си.
40. Народа е длъжен да почита преди всичко тези, които са дали живота или свободата си за запазването на расата.
41. Предаността към расата трябва да прехвърля географските й национални граници. Братоубийствените войни не трябва да се допускат, от тях печелят другите раси.
42. Водачите на нацията не са управители, а служители и настойници. Те не трябва да се интересуват от личната изгода. Трябва да се избират тези настойници ,които не се интересуват от натрупването на лично богатство.
43. Избирайте и съдете своите водачи (настойници) по следния начин: тези, които се стремят да ограничат властта на правителството имат добро сърце и бистър ум, а тези, които се опитват да направят обратното имат тираничен дух.
44. Нито едно правителство не може да даде на някой нещо преди да го е взел от друг. Правителствата извършват узаконен грабеж. Ограничаването на правителствената власт е нужна в името на националната отбрана и вътрешния ред. Правителството винаги влияе деструктивно на свободата.
45. Конституцията на нацията не може да бъде променена по друг метод, освен с единодушното съгласие на всички съществуващи партии и в тяхно присъствие. В противен случай се отварят вратите за най-опасната и смъртоносна форма на управление – демокрацията.
46. При демокрацията, чрез владеенето на медиите, които въздействат пряко върху избирателите се трупа такава власт за която не са мечтали дори крале и диктатори.
47. Най-простият пример да се опише демокрацията е следният: Трима човека образуват правителство, всеки от тях разполага с по един глас. Тогава двама гласуват “За” да откраднат имуществото на третия.
48. Финалният стадий на демокрацията е изпълнен с войни, защото банкрутиралата система се опитва да оцелее чрез ограбването на други народи.
49. При демокрацията това, което е законно рядко бива морално и обратно, това, което е морално често е незаконно.
50. Срещу демокрацията трябва да се подхожда със сила... Някои го наричат диктатура. Това е единствения начин по който може да бъде възстановен редът в хаоса причинен от демокрацията. Диктаторът трябва да бъде избиран мъдро. Той трябва да бъде пазител на хората си. Неговата най-висша цел трябва да бъде възстановяване на законите, съобразно основните съвършени природни закони. Не трябва да се избира по неговите слова! Трябва да се избира този, който е пожертвал всичко в лицето на тиранията и го е преживял, той ще бъде упорит. Това е единственото надеждно доказателство за неговите ценности и стремежи.
51. Властващата система ще направи всичко за да се запази, без значение колко е продажно или низко.
52. Съществуването на тиранията не може да бъде спряно без използването на сила.
53. Тези, които извършват предателства показват своето истинско лице с призивите си за патриотизъм.
54. Пропаганда – най важният елемент във всички системи на властта, както светски, така и религиозни. Фалшивата пропаганда е главен компонент на безнравствената система. Всяка власт се опитва да убеди своите граждани, че е справедлива, добродетелна и благородна, както и че е достойна за защита и съхранение. Колкото повече се засилва патриотичната пропаганда, толкова по- подозрително трябва да се гледа на нея.
55. Политическата власт в крайна сметка е създадена и поддържана със сила.
56. Властта, светска или религиозна, изпраща обширни призиви за патриотизъм чрез, които изисква нейното опазване и прикрива тиранията.
57. Пропаганда – законно и необходимо средство за всяка битка. Елементи съставящи успешната пропаганда: простота, емоционалност, повторения и краткост.
58. Тираните се учат какво да мислят, свободните хора се учат как да мислят.
59. Пазете се от хора, които трупат богатството си с помощта на словото. Особено се пазете от адвокати и свещеници, които отричат природните закони.
60. Патриот, който избегне затвора след като е бил заловен, а след това осъдят неговите довчерашни приятели и другари е предател.
61. Нежната богиня на мира може да живее само под защитната ръка на вечно бдящият Бог на войната.
62. Естественият и основен закон на нацията безпогрешно и безспорно констатира идентичността на расовата и културна група и се грижи за нейният просперитет.
63. Раса, която позволи чуждо влияние или контрол върху следните институции е обречена на изчезване:
- информационните органи;
- образователните институции;
- религиозните институции;
- политическите органи;
- националната валута;
- съдебната система;
- културните институции;
- икономическият живот.
64. Справедливите закони не изискват дълги обяснения. Техният смисъл се проявява в тяхната простота и точност.
65. Човешките емоции се вълнуват далеч по-ефективно от изказаното слово, отколкото от написаното. Ето защо тираните реагират бурно срещу събиранията на несъгласните с тях, отколкото на техните книги и памфлети.
66. Природните закони, както и всеки един закон се приема толкова, колкото силата и волята го позволят.
67. Невъоръжените и невойнствени народи ще бъдат поробени.
68. Някои мъдри хора казват, че перото е по-силно от меча. Но знайте, че словото без меч няма сила.
69. Тиранията се изгражда стъпка по стъпка и се прикрива с благородни одежди.
70. Разликата между един терорист и един патриот е наложеният контрол върху пресата.
71. Решенията на водачите (настойниците) на нацията са длъжни да съответстват на природните закони и здравия разум.
72. Материализмът е примитивен и разрушителен. Водачите (настойниците) са длъжни постоянно да предупреждават нацията, за това те трябва да изкоренят материалистическия дух. Придобиването на богатство и собственост чрез почтенни средства, като по този начин се обезпечите семейството е правилно и уместно. Експлоатацията чрез лихварството е смъртоносна за нацията.
73. Материализмът заставя хората да градят фалшив статус чрез богатствата. Истинското социално положение се гради чрез правилната служба към семейството, нацията и расата.
74. Материализмът неизбежно води до прекомерно, ненужно потребление, което от своя страна води до насилие срещу природата и разрушаване на света. Това е неестествено. Истинските водачи (настойници) на нацията са длъжни да бъдат незасегнати от материализма.
75. Основната задача на търговеца е да гарантира ефективния взаимообмен. Търговец, който насърчава прекалената консумация и материализма, няма място в нашата нация.
76. Единственото законно значение на парите е да бъдат посредник при обмена и да запазват цената. Всички други приложения на парите, включително социалното планиране, инфлацията и особено лихварството са незаконни. Лихварството под всяка една форма е тежко престъпление и не трябва да има място сред нацията.
77. Една нация, чиято аристокрация се състои от финансисти, адвокати и търговци е обречена на тирания.
78. Най-простият начин да бъде описано лихварството в съвременното банкиране е: Банкерите искат собствеността на нацията, като обезпечение за заемите й. Те прибират много повече пари от тези, които заемат. Крайният резултат е, че нацията не може да изплати дълговете си и губи собствеността си.
79. Лихварството, инфлацията и прекомерното данъчно облагане е мошеничество, което разрушава моралните основи на нацията.
80. Имущество придобито без лични жертви или честен труд, обикновено не води до добро.
81. Нищо в природата не остава постоянно, жизнената сила или расте и се увеличава, или намалява и изчезва.
82. Уважението трябва да бъде заслужено, то не може да бъде изискано или дадено.
83. Избягвайте досадните хора, защото тяхната отрова ще отрови вашата собствена природа.
84. Самодисциплината е белег на благородния човек.
85. За един човек може да се съди по способността му да поддържа бодро настроение в трудни моменти.
86. Глупакът съди другите по техните думи. Мъдрият човек съди по делата и постиженията.
87. В човешките взаимоотношения, както и при всички закони на природата всяко действие ражда противодействие. Това, което посадиш ще бъде обрано, ако не от теб, то от други.
88. Признаци на болните и умиращи нации. Ако ги забележите, знайте, че вашите вождове (настойници) са предатели:
- смесване и разрушаване на расовите основи;
- разрушаване на семейните връзки;
- продажни закони;
- терор и натиск върху тези, които показват грешките на нацията;
- морален упадък: наркотици,алкохол и др.;
- детеубийства (сега се нарича аборт);
- инфлация;
- увеличаване броя на чужденците, навлизане на чужди култури;
- материализъм;
- войни в чужди страни;
- владетели, които търсят слава и богатства;
- хомосексуализъм;
- религии, които не се основават на законите на природата.