четвъртък, 22 март 2012 г.

Наръчник на активиста - продължение



Българската младеж
Днешната българска младеж се състои в по-голямата си част от алкохолизирани и объркани от пропагандата нихилисти, които не се интересуват какво ще бъде тяхното бъдеще. Не им пука и за бъдещето на родината. Те не са готови да водят дългата и трудна расова война за своето бъдеще. При тях липсва националното достойнство и расовата принадлежност. Тези младежи са загубили човешкото и са се прeвърнали в тъпо стадо заслужаващо само презрение. Но сред младежта в България има и национално мислещи хора. Наша основна задача е да приобщим тези хора и да им помогнем да развият силно национално чувство. Именно от тази част на младежта се нуждае родината ни.

Отношението към опиатите
НС идеологията отхвърля всички видове наркотици и наркотични вещества (цигари, алкохол и др.). Има прекалено много бели хора, които са се отдали на тези отрови. Те са слаби, безхарактерни и ненужни. Десетки хиляди от тях умират всяка година в следствие на употребата им. Това е тяхната награда. Често това са наши близки хора или познати.
НС активиста никога не трябва да употребява такива вещества. Те водят до личностно пропадане, съсипване на физическото здраве и накрая до безсмислена и презряна смърт. Само глупаците дават пари за наркотици, алкохол и цигари!
Ние сме длъжни да оставим след себе си здраво и добре възпитано поколение. Всеки НС е длъжен силно да мрази наркотърговците и разпространителите на наркотици. В България повечето наркобосове не са българи, но част от дилърите са такива. Последните са нищо повече от евтини и лесно заменими слуги, които се продават за нищожни пари. Не малка част от дилърите са също цигани, араби, турци и негри. Тези слуги изкарват пари за шефовете си от наркоманите. Ако ги нямаше наркоманите нямаше да ги има наркоразпространителите. Наркоманите сами избират да са такива! Те са ненужни човекоподобни, които не трябва да се толерират по никакъв начин.

Подготовка на младите

С времето нашето движение се коригира и развива. Част от другарите ни поради различни причини вече не участват в него. Ние трябва да гледаме към бъдещето. Постоянно се вливат нови хора, които трябва да се подбират според качествата им. Важно е новите хора да биват препоръчвани. По-старите трябва да се стараят да бъдат за пример. Те трябва да разясняват идеологията, да дават съвети и да помагат в трудни моменти. Длъжни са да превърнат новодошлите в по-добри активисти от тях.

Защита и подкрепа
НС активистите трябва да си помагат във всякакви ситуации, дори и когато не се познават. Защитата на своите трябва да е на първо място, а защитата на начинаещите е задължителна.. При щети винаги трябва да се отмъщава. Ако врагът е сериозен или многоброен могат да се слеят няколко групи за постигане на отмъщението. Отмъщението трябва да бъде навременно и брутално.
НС активистите винаги трябва да се подкрепят в трудни моменти. Особено важна е подкрепата за тези, които са в затвора. Тези другари никога не трябва да биват забравени. Няколко писма или колети и чести посещения няма да позволят духът и волята им да бъдат пречупени в тези тежки моменти. Те трябва да знаят, че са уважавани и помнени.

Чистота на расата
Белият човек не трябва да има никакви междурасови връзки. Децата, които са продукт на такива са генетично увредени и белязани за цял живот. Те ще бъдат непълноценни хора също, както своите родители.
НС активиста трябва да се противопоставя винаги на расовите предатели. Те трябва да бъдат изобличавани и наказвани. НС активиста винаги има право, когато става въпрос за честта на нацията и расата му!

Правила на поведение
Правилата на поведение включват редица изисквания и забрани, изпълнението на които е задължително. Ето някои от тях:
- Вяра и отговорност към съратниците.
- Твърдост на духа, висок интелект, физическа сила, честност, чест и гордост.
- Познаване на своето расово и културно наследство.
- Винаги да бъде безупречен. Да не разпространява слухове.
- Да не използва алкохол, цигари и други наркотици.
- И последно, но не по значение: винаги да бъде постоянен, независимо от трудностите!


Линк към "Наръчник на активиста": http://straight-edge-bulgaria.blogspot.com/2012/02/blog-post_27.html