събота, 31 март 2012 г.

Petrovszki Attila - един истински NS пример


На по-голямата част от аудиторията ни той е известен, но ако все пак има такива, които не са запознати с личността му, то тук е мястото да прочете за него. Той се казва Petrovszki Attila и е MMA боец и NS активист. В това няма нищо различно от многото такива в нашите среди, които се състезават в този спорт, но малко хора знаят, че освен Skinhead, той е и Straight Edge.
В тази статия ще ви цитираме някои негови изказвания от различни интервюта.

“Що се отнася за въпроса със Стрейт Едж – това е начин на живот, който се фокусира върху всички положителни свойства. За мен Стрейт Едж означава:
- да стоя далече от легалните и нелегалните наркотици;
- да не приемам разврата за нещо нормално, следователно не приемам мимолетните сексуални контакти, тъй като те ни приравняват до животинското поведение и стойностите на живота се губят. Жените трябва да разберат за какво наистина са тук, а не да си мислят, че са само сексуален предмет”.

“В края на 90те ZOG ме пратиха зад решетките, тогава имах доста време да помисля за проблемите на нашето общество. Един от тях беше пиянството – виждах как нашите младежи не можеха да се контролират под въздействието на алкохола, а това е в наш минус. Благодарение на Стрейт Едж намерих някакво решение на този проблем и опознах моята същност.”

“Свидетели сме как евреите представят Скинхедс движението по света. Никога не пропускат да покажат слабостите на нашите активисти и по този начин изкарват националсоциализма като деградивна и разрушителна идеология. За това, за да им се противопоставим, ние трябва да обърнем внимание на нашия ум, воля и лоялност. Длъжни сме да обърнем гръб на деградивните неща от тази “цивилизация””.

“В моята среда има много спортисти, които не пият алкохол или пък ако пият, то е изключително рядко и в минимални количества. Много от тях започнаха да разбират вредата на тази отрова и се пазят чисти.
Въздържанието винаги е било част от живота на хората, в този случай то е изпитание за нас, защото ние никога не трябва да изпадаме в изкушение. Никой не знае какво точно ни крие бъдещето, за това трябва да сме подготвени по всякакъв начин. Дойде времето, когато трябва да кажем “НЕ” на всяко зло!”.

“Ние живеем за нашите семейства, приятели и нация и те винаги трябват да се гордеят с нас. Никога не трябва да се срамуваме от самите нас, а Стрейт Едж ни помага за това!”.

”Бъдете горди и винаги живейте по такъв начин, че родината, семейството и нацията ви да бъдат едно социално-здраво общество”.




Като допълнение ще добавим само, че кръвта ни е твърде велика, за да я тровим с какви ли не вредни вещества. Тя, трябва да бъде винаги чиста и неопетнена! Такава, каквато ни я предадоха нашите велики предци!