събота, 10 март 2012 г.

Българинът е сред най-големите алкохолици в Европа


Българинът е сред челните позиции по употреба на алкохол в Европа. Между 5 и 7 процента от мъжете у нас злоупотребяват системно. Същият проблем имат и над два процента от жените.
Според директора на клиниката за лечение на зависимости в Суходол доц. Тотева, проблемът с алкохолизма у нас е много сериозен, но се подценява. Тя твърди, че към момента зависимостта към чашката носи повече негативи отколкото неалкохолните наркомании.

------------------------------------------------------------------------------------

“Погледнете пияните, оглупели от вино гои, на които правото за безмерното му употребление е дадено заедно със свободата. Ние не бива и не ще допуснем синовете на израила да стигнат до същото положение. Народите на гоите са зашеметени от спиртни напитки, а младежта им е оглупяла от класицизъм и разврат, в който я тласкат нашите агенти; гуверньори, лакеи, гувернантки в богатите домове, прислужници и поставените от нас жени в местата на гоевските увеселения. Аз причислявам към числото на тези последните и тъй наречените “дами на доброто общество”, които по разврат и разкош са доброволни последователки на нашите развратителки.”


"ПРОТОКОЛИ НА ЦИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ".


С цитата отгоре ясно се доказва, че плана на евреите за разврат и пиянство сред арийците върви с пълна сила. Въздържанието е единственият начин да му се противопоставим!