петък, 30 март 2012 г.

Благодарим ви!


Нашето скромно начинание за създаването на един истински NS БЛОГ, който следва неотлъчно идеала на нашият Фюрер, вече е факт и популярността ни расте! Макар и за кратко време, всички ние успяхме да изведем сайта ни на първа страници в google.bg при написването на думите: “Straight Edge Bulgaria” и “Стрейт Едж”. Заедно успяхме да изместим продажните леви отрепки, които се бяха настанили там и продължаваха да лъжат хората с техните болни идеи.
Вече всеки, който иска да се докосне до Стрейт Едж културата ще може да чете истински, идеологически статии посветени на нашата нация и раса.
Само за 2 месеца работа, вече имаме стотици посещения на ден. Те варират от 100 до 150 всекидневно. Има и дни, в които сме достигали до 300! Това може само да ни радва, защото знаем, че в България няма нито 100, нито 300 националиста и освен да расте посещаемостта ни, друго не ни очаква! Но това може да стане само и единствено с вашата подкрепа! От вас се изисква постоянно да разпространявате статии от нашият БЛОГ и всеки, който не е разбрал за него, да разбере!
Също така продължавайте да ни изпращате на електронната поща (straight_edge@abv.bg) идеи за статии или написани такива, с които да продължим заедно нашата работа по отварянето на очите на хората и показването им на правилният път, който заедно трябва да извървим, за да постигнем победа!

ЗАПОМНЕТЕ: РАЗПРОСТРАНЯВАНЕТО НА СТАТИИТЕ Е НАЙ-ЕЛЕМЕНТАРНОТО, КОЕТО ВСЕКИ ЕДИН МОЖЕ ДА НАПРАВИ, ДОКАТО СЕДИ!
ДОРИ, ДОКАТО СЕ РАЗТОВАРВАТЕ ПРЕД КОМПЮТЪРА, ВИЕ МОЖЕ ДА ВЪРШИТЕ ПОЛЕЗНИ НЕЩА!