вторник, 27 март 2012 г.

Националистическата сплотеност


“Националистите са длъжни да помагат на националистите”. Това е аксиома. Национализмът не трябва да се изразява само върху една тениска, значка и татуировка. Той не трябва просто да е интернет борба или промяна на статуса в социалните мрежи. Национализмът преди всичко е борба и помощ: помощ към своята нация, страна и бойни другари.

Трябва да се разбере веднъж завинаги, че не можеш да наречеш себе си националист, ако не работиш колегиално със своите приятели. Ако твоят приятел бъде арестуван, ранен или някаква друга причина го принуди да ви потърси помощ, то вие сте длъжни да му помогнете. Никакви извинения не могат да бъдат приети! Вие или сте истински националист или не сте такъв. Средно положение няма! Националист на половина не съществува!

Разберете, че се намираме във война. Националистите се борим на различни фронтове: някои легално, а други нелегално. Ние всички се борим за бъдещето на нацията. Борете се заедно с нашите братя без значение към коя организация са или какви членски карти имат в джобовете си. Борбата е обща и всички трябва да сме сплотени!
През последните години държавната система е впрегната в истински лов на националисти. Само с нашите задружни сили ще й се противопоставим.
Националистите, които сме свободни, сме длъжни да оказваме помощ на нашите пленени войници! Всеки, който не иска да приеме тази догма трябва да се откаже. Защото той тогава няма да бъде истински воин, няма да бъде истински националист. Войниците никога не се изоставят в беда!

Някои от вас може да игнорират тези думи, но запомнете, че никой от нас не е застрахован и не се знае дали няма да има нужда от помощ. А, как мислите: дали някой би ви помогнал, след като вие не сте помогнали на никой?