сряда, 30 май 2012 г.

Спорт, здраве, победа!


Статията е взета и преработена от руски материал на Combat 18.


Да, това е друг призив да се занимавате със спорт и необходимостта от отказването на никотина и алкохола. Основното нещо за разглеждането на този проблем не е да ви разколебаем, а да ви накараме да действате.
Нещата, които ще прочетете тук не се отнасят за футбола, а за много по-важни неща. Това отчасти отразява нашата философия.
В съвременното общество, в което живеем, често около нас има представители на различни националности и раси, което ни предоставя възможност да направим паралел между нас и тях. Тези неща касаят нашата нация и са от изключителна важност. Проблемът трябва да се приеме сериозно и да изхвърлим цялата арогантност и самоувереност.
Какво ще видим поглеждайки чуждоземците и собствената си нация? Обективно, по същество?
"Тези диваци са пълни бездарници, тъпаци и похотливи същества", но ние сме склонни да заделяме повече внимание на другите аспекти на нашите различия. Когато гледаш група цигани в центъра на столицата или който и да е друг град, то ако те там са 15, то практически винаги 15 “бойци”, които ще се подкрепят, а когато погледнеш българи, то там, като правило, едва половината могат да застанат зад теб.
Кажете не е ли така? Може би вие просто не сте се замисляли за това никога?
Помислете!
Ако също така видите много китайци, ще си помислите, че са братя и сестри. Те толкова си приличат, че единствено по дрехите бихте ги различили. Докато с българите е по-различно. Едва 3-4 от няколко десетки бихте ги определили, че спадат към дадената нация.
Те се отличават във всичко: фигура, пигментация на кожата, косата, цвета на очите. Също така и по неща, които не са толкова видни: форма на главата, ушите, зъбите, кръвта и т.н.
Възмутително е наличието на всякакви извратеняци, проститутки, в това число малолетни, наркомани и токсикомани, но вглеждайки се в техния расов състав, ужасяващо - там намираме много повече бели, отколкото цветнокожи.
Кои са тези, които на 17 годишна възраст правят аборти? Кой води сексуален живот с различни партньори? Кой се снима в порно? Кой седи в гей-клубовете? Кой дебелее постоянно? Кой насилва собствените си деца? Чии синове вместо да се занимават със спорт, киснат цели денонощия пред пред компютрите? А, след това отиват и насилват някоя своя съученичка?
Трябва да си признаем, че нашата нация, както и останалите арийски народи, е болна! Расата ни е слаба и застрашена от изчезване. Тук в тази статия не говорим за причините на болестта, а за жестоката реалност. Такива условия на деградация сред арийството и човечеството ни поставят пред избора на два пътя:
1) Да се смирим и да опитаме максимално да изслужим на новите господари. Това е пътя на антифа и другите такива предатели.
2) Този, който избрахме ние: със собствени усилия, ръкопашно и с оръжия да се опитаме да променим хода на историята!

Ние мислим, че никой не се интересува от тези черти присъщи на българите, които забелязахме по-горе в статията, но това е обективна реалност, и никой освен нас не се грижи за тези проблеми! Ние сме хората, които трябва да дадем правилна насока на бъдещите поколения. Единственото и правилно решение на тези проблеми е да подчиним живота си на принципите на националсоциализма. Разбира се, ние не можем да променим цвета на очите в хората, но можем да направим други неща. Външният и вътрешният облик на нашето потомство зависи изцяло от нас. Това зависи от начинът ни живот и от това какви майки избираме за нашите деца. ZOG не ни забранява да спортуваме, също така не ни задължава да пушим, да се наливаме с алкохол и да избираме расово нечисти или увредени жени за съпруги!
Та за кой по дяволите мнозина, извършваха много по-опасни WP акции? За кого по дяволите извършваха такива прости и необходими мерки по опазването, подобрението и увеличаването на числеността на нацията, Стрейт Еджовете? Ако нашата нация не бъде по-силна, по-здрава и по-расова чиста, то какъв е смисъла ни да съществуваме? Тогава просто трябва да се приспособим и да изчакаме краят.

Замислете се за какво живеете!
Замислете се какво сте направили в името на расата и нацията!