сряда, 16 май 2012 г.

Майка в потрес от желанията на дъщеря си


Майка случайно попаднала на тефтерче на 9-годишната си дъщеря и останала безмълвна след като прочела следното изречение в него: “Нямам търпение да правя секс!” В началото жената изпаднала в паника предвид факта, че малката ѝ дъщеря не бива да мисли за такива неща и дори да ги очаква с нетърпение!

Вероятно тази жена не е първата, която е попадала на нещо смущаващо от този род. Много родители са абсолютно неподготвени, когато разберат, че децата им водят полов живот. Това се дължи от една страна на липсата на добра комуникация между родителското тяло и подрастващите, а най-големите грешки се правят точно в този период. Много жени плащат прескъпо грешките си от тийнейджърска възраст.

ТОВА Е ЕДИН СЛУЧАЕН КАЗУС, ЕДИНИЧЕН... А МОЖЕ БИ НЕ???

Може би има още много малки момиченца, които си мечтаят за същото! ИНФОРМАЦИЯТА, КОЯТО ГИ ЗАЛИВА ОТ ТЕЛЕВИЗИЯТА, ИНТЕРНЕТ И ОТ УЛИЦАТА, КАРА ДНЕШНИТЕ ДЕЦА ДА ПОРАСТВАТ ПО-БЪРЗО. ДНЕШНИТЕ ДЕЦА НЯМАТ ДЕТСТВО.

ПОНИЖЕНАТА ВЪЗРАСТ НА ПЪРВИТЕ СЕКСУАЛНИ АКТОВЕ, ПИЕНЕТО НА АЛКОХОЛ, ПУШЕНЕТО НА ТЮТЮН И ВЗИМАНЕТО НА НАРКОТИЦИ е основен проблем на подрастващото поколение!!! Днешните деца знаят много повече, за света и живота, от колкото нашите родители на същата възраст. По-умни са..., но телцата им не са готови..., те са си същите! И ние трябва да бъдем отговорни към тях, да им помогнем да насочат природната си интелигентност в правилната посока, А НЕ ДА ГИ ТЛАСКАМЕ КЪМ УНИЩОЖЕНИЕ..., КОЕТО ПРАВИМ С НАШАТА АПАТИЯ!!!

Родители, възпитайте децата си така, че да познават света толкова добре, че да могат сами да преценят кога, кое е правилно, и кога не. СВОБОДНАТА ВОЛЯ Е СИЛА И ОТГОВОРНОСТ, НО НАСОЧЕНА В ГРЕШНА ПОСОКА... БИ БИЛА ПАГУБНА!

Ива Крумова

Източник: http://bgvox.info/