сряда, 2 май 2012 г.

18 бойни правила


1. Започни пръв! – Не изчаквайте много, може да стане твърде късно. Ние не можем да си позволим нашите действия да бъдат само ответни на тези на врага, трябва да ги пресичаме още в зародиш.

2. Удряй точно! – Всеки враг си има своите слаби точки и нашите удари трябва да бъдат насочени именно в тях. Няма смисъл да прахосвате сили в излишни и безрезултатни действия.

3. Удряй силно!- Може да очаквате добри резултати само, когато вкарвате в действие цялата си сила и потенциал. NS не е неделен кръжок с който да се занимавате само тогава или през свободното си време.

4. Опознай лицето на врага! – Врагът иска да се борите с призраци. Помнете, че най-кресливите “антисемити” винаги се оказват евреи, не се поддавайте на провокации.

5. Не се страхувай от врага!- Врагът има много страшни маски, но зад тях се крият слабости и страх от болка. Страхливците са презрени и непотребни.

6. Настъпвай по всички фронтове!- Нашата война не е само улична, но също така и идеологическа, пропагандна и информационна. Ако един от фронтовете се остави без надзор враговете ще ни ударят в тила.

7. Целта оправдава средствата! – Времената на откритата конфронтация отминаха, затова не се поддавайте на романтизма. Помнете, че в нашата борба няма “мръсни” номера, а само неефективни. Врагът не жали никакви средства срещу нас, затова и ние трябва да му отговаряме със същото.

8. Страната не е длъжна да знае за своите герои! – Колкото по-сериозна е готвещата се акция, толкова по-голяма трябва да е конспирацията. Пирамидалните организации трябва да бъдат сменени с независими клетки. Добре се работи и сам!

9. Намирай общ език със съратниците! – Не обръщайте внимание на дребните различия. Сега основната и неотложна задача е да се спре геноцида над народа ни.

10. Атакувай с другите! – Нашите противници показват чудесна сплотеност, когато ни нападат. Не бива да допускаме да влизаме в конфликти помежду си заради дребни дрязги и пререкания. Заедно сме по-силни!

11. Работи над себе си! – Ние трябва да бъдем за пример на другите хора. Трябва да олицетворяваме съвършенство.

12. Не посрещай по дрехите! – Това, че външно някои приличат на нас, не значи, че са като нас. Не се доверявайте, само на външният вид. Проучвайте добре и подбирайте хората.

13. Действай трезво! – Винаги пресмятайте минусите и плюсовете от вашите акции, свеждайте минусите до минимум. Ако те изглеждат, като пиянски сбивания или са такива вие играете в полза на врага. Той иска да ни изгради точно такъв образ.

14. Бъди отговорен! – Системата наказва строго тези, които залови. Но всеки сам отговаря за своята победа или поражение. В случай на провал основната вина търсете в себе си.

15. Дръжте на думата си!- Няма нищо по-безполезно от празните обещания и заплахи. С течение на времето те водят до факта, че изричащият ги започва да не се взима на сериозно.

16. Винаги верен!- Нашите редици трябва да бъдат чисти от консуматори и модерни глупаци. Човек показва верността към идеята със своите действия.

17. Действай сега!- С всеки изминал ден нашата нация загива. Нямаме моралното право да чакаме и гледаме безучастно геноцида срещу нашия народ, който се извършва на нашата собтвена земя.

18. Не се предавай! – Не се отпускайте, не падайте духом, не отстъпвайте. Помнете, че нашият труд не е напразен и един ден нашите деца ще ни благодарят за това!