вторник, 26 юни 2012 г.

“Проект партизанин”



В този материал ще ви предоставим клипове на осъществена самоинициатива на руските Стрейт Еджове под заглавие “Проект партизанин”, идеята на който е да покаже, че е възможно да се спре деградацията организма, като развиваме мозъка и тялото си. В него е ясно показано как може да тренираме нашите бойни качества, които са ни необходими в живота. Мина времето, когато дните ни минаваха в пиене, употреба на други наркотици и развратничество. Този проект е само един пример от хилядите, в които става ясно как трябва да прекарваме свободното си време. Разбира се това зависи от вашето желание и цел в живота.
Клиповете показват как в продължение на няколко дни можем да изградим условия от дървен материал в гората, в които да провеждаме нашите тренировки. Момчетата са се постарали да ни покажат по най-елементарен начин как се правят определените конструкции.
Веднъж направено оборудването, то вие може всяка седмица да ходите на даденото място и да прекарвате свободното си време по положителен начин. Тази инициатива се явява като добър заместител на посещенията по стадионите и ходенето по увеселителни заведения, от които нашите врагове печелят!
Категорично е подчертано да използвате падналите дървета! Все пак една от идеите, които целим е опазването на околната среда!
Езиците ни са близки и всичко се разбира с внимателно слушане. Приятно гледане!