вторник, 5 юни 2012 г.

Какво направи Ти за победата?



"С уважение и благодарност към истинските другари и с презрение и ненавист към позьорите, алкохолиците и лентяите"
B&H/COMBAT 18

Наричаш се Бял? Гордо слагаш на своето хилаво или дебело тяло тениска с надпис на кирилица на целите гърди? Връщаш се вкъщи и хукваш за бира, за да "се отпуснеш" след "тежкия работен ден"? Заливаш се с алкохол всеки уикенд и на всеки празник? Хвалиш се пред такива като теб, как в клуба яко си пушил, пил или свалил симпатично синеоко момиче? Гордо се наричаш десен и на мачове, събирания и концерти се наяждаш като свиня? В интернет гордо използваш цифрите 14, 18, 28, 88, и ги слагаш във всеки пост в неограничени количества? Позна ли се? Ти си бял? Съмнявам се...
Може би още не си се слял със сивата тълпа на безсъвестни граждани, може би все още някъде в мозъка или сърцето ти тлее огън... Може и да си бял, но не и горд! Но не се отчайвай, това не е за дълго... Приятелите ти те чакат на улицата и са ти напълнили чашката, за да не се разстроиш прекалено. Позна ли се? Не? Иди до огледалото и погледни отражението. Не ти харесва? Неприятно е? Думите ми те нараниха? Все още ли си Бял и Горд? Затова проливай пот на тренировки, а не в метро, кръв на улиците, а не алкохол на събирания, стига си отлагал. Слаб си физически? Проблеми със здравето? Никой не е отменял визуалната пропаганда. Стар си? Много "печен", но изморен? Помогни материално на тези, които вършат дела. Които сега за своите постъпки и идеали гният в затворите. Нямаш пари? Не ме разсмивай. Един здрав мъж, винаги може да се обезпечи. Макар, че много, за да продължат борбата, жизнено се нуждаят от яке Stone Island, кола, вила и квартира... Тогава да... За помощ на осъдените сигурно няма да ти стигнат... Важно е задника ти да е на топло. Десните... Ако всички десни отделят поне по 50 лева всеки месец, ченгетата ще се молят да прислугват на нашите другари в затворите. Но да се наливаш с алкохол е къде, къде по-важно. Нали си десен?
Нали все пак си честен? Пак ли не се познаваш? Е хайде, ставай и хуквай към огледалото.
Събуди се! Спомни си корените си! Твоите предци са покорили половин Европа, поставили са на колене византийци, араби, франки, германци, маджари, авари, хазари. Направили са велики подвизи в Балканската, Междусъюзническата, Първата и Втората Световна война. А ти какво направи? Замисли се! Написа пост в някой форум? Напсува някой циганин?
Борбата не е само в това да се напиеш и да набиеш старо семейство цигани. Борбата е за себеутвърждаване, усъвършенстване. Погледни се и си признай. Доволен ли си от това, което си? Ако не си, намери сили в себе си и направи всичко, за да се гордееш с личността си!

88!