понеделник, 11 юни 2012 г.

Свръхчовек?



Малкият човек се ражда и за него е важно да оцелее в този жесток свят, пълен с омраза, лицемерие и тирания. За това застани срещу модерното консуматорско общество, разврата, моралния упадък и толерантността! Въстани в борбата за оцеляване срещу либералната тълпа, която е така враждебно настроена срещу ‘своите” ценности. Главната идея на това движение е – борба със себе си! Започнете първо от вас!
Ако се поинтересувате по-сериозно за значението на думата – толерантност, - ще откриете, че тя е медицински термин, което значение е, че тялото не приема чужд орган или че организма няма възможност да се бори с определени инфекции.
Общество, което е аналогично на организма на човек, не представлява физически разтвор с несвързани организми, а напротив където различни социални групи, изпълняват роля на своеобразни органи на човешкото общество и си взаимодействат.
Толерантно общество означава тълпа, която не е в състояние да се бори срещу болестта – болен народ, който е обречено на смърт и деградация.
Ние се издигаме над тази маса и се различаваме от нея с ясен ум, воля и желание за съхранение на това, което ни е дала природата. Ние вървим по пътя към свръхчовешкото! Човекът на новото хилядолетие!
Запомнете приятели, че един от главните ни врагове е времето! То лети бързо и все по-бързо, а живота и борбата не е компютърна игра, където винаги може да започнете отново или да я запишете.