петък, 27 април 2012 г.

Страхът от слабостите и подпалването на ненужното деление



С риск да се появят обидени от долните редове, аз все пак смятам да обърна внимание на този проблем и да се опитам нагледно да направя някакви разсъждения по темата, които да споделя с нашите читатели.
Все по-често започвам да чувам, че навлизането на NS Straight Edge в България, би довело до допълнително разделение в нашите редици. Разбира се по никакъв начин не ме изненадва това, че тези “прогнози” се правят главно от слаби хора, които не са подготвени добре идеологически и не са активисти в нашата борба. Въпросните “разбирачи” са хора, които редовно консумират наркотици (алкохол, цигари, марихуана и др.), развратничат по всевъзможен начин и по нищо не дават признак, че се борят за някакъв идеал.
Една от идеите на нашата борба е да покажем на хората, че самостоятелното развитие и духовно израстване е една от най-важните стъпки, която всеки сам трябва да направи, за да промени средата в която живее, хората около него и да си подсигури по-добро бъдеще. Именно това трябва да бъде част от пътя, който следваме, защото масата се е превърнала в безмозъчна тълпа, която само изпълнява и смята, че тези на които слугува (в случая управляващите) мислят за нея и се грижат за нейното съществуване. Това е изключително погрешно и ние като национално осъзнати революционери трябва да покажем истината. Самостоятелно трябва да направим тази първа стъпка и да следваме неотлъчно нашите идеологически цели.

Естествено на пръв поглед в това няма нищо лошо и на повечето би им се сторило неразбираемо защо някои упрекват такива като нас? Отговора е ясен: това са хора, които по никакъв начин не са готови да действат и живеят според NS идеологията. Хора, които не са готови да лишат тялото и душата си от ненужните отрови.
Много важно е да подчертаем, че Стрейт Едж идеологията не се крепи само в отхвърлянето на пристрастяващите вещества. Главната идея на тази култура е духовното израстване на човека съчетано с умствено и физическо съвършенство. В други наши статии сме се спирали на тази тема. Заинтересованите могат да прегледат всичките ни качени идеологически материали.
Едно от честите неща, които ми се наложи да чуя бяха думите: “Алкохолът не е най-големият проблем, на който трябва в момента да обърнем внимание”. Колко и да не ви се иска да го чуете, аз ще го кажа: НАПРОТИВ!!! ПРОБЛЕМИТЕ НЕ СЕ ДЕЛЯТ НА МАЛКИ И НА ГОЛЕМИ! ПРОБЛЕМЪТ ВИНАГИ СИ ОСТАВА ПРОБЛЕМ, КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ РЕШИ! Грешка е да започнем да ги делим на важни и маловажни! Защото всяко едно отлагане на някакъв проблем, би довел до някакъв нов! След като си избрал да бъдеш NS трябва да си за пример и да си готов да жертваш всичко за идеята. Трябва да бъдете истински, а не модни манекени. Иначе се обезсмисля цялата ни идеологическа борба за съхранение на семейните ценности, премахване на разврата, наркотиците и най-важното - подсигуряването на нашето съществуване!

От всичко казано, макар и на кратко, излиза, че тези, които говорят за бъдещето деление се страхуват от това, че те може да останат на отсрещния бряг, на който ще бъдат тези, които очевидно не искат да дадат достатъчно, за да постигнем напредък! Позьори, които се “борят” против нещо, което самите те спонсорират и подпомагат!
Ние по никакъв начин не искаме допълнително разделение в нашите редици! Единственото, което искаме е усъвършенстване, което ни е нужно в тези тежки времена! И ние сме точно тези, които трябва да поставим началото му! Ние трябва да бъдем тези, които да бъдат за пример и тези, които наистина са чисти идеологически и морално!
Изборът е ваш!