сряда, 11 април 2012 г.

Модерният геноцид и отравянето на езика


XXI век е безумно труден за всички съзнателни хора. Век на глобализация и либерализъм, време в което се заплашва съществуването на нашата раса и нация, нейните културни и традиционни ценности. Пропагандната машина помита всичко и го превръща в еднородна бездушна маса. Хората, които я съставят нямат отличителни характеристики, те са еднотипни роботи... Това е само началото на края.
Днес ZOG стремително зомбира народите използвайки оръжията за новия геноцид: информационни, генни, психотронни, биологични. С тези оръжия се цели превръщането на индивида в лесно управляема машина, а неподатливите се унищожават.
Физическото здраве може да се подкопае с ГМО- мощно оръжие, което е способно да унищожи няколко поколения. Уврежда пряко генетичният материал на човека. Алкохола и цигарите правят същото нещо. Наркотиците от своя страна унищожават мозъка по химичен и биологичен начин, а медийната машина вече улеснена значително промива и пренастройва съзнанията на хората.
Освен с генетични и информационни оръжия съвременният човек е нападан и подсъзнателно. Един пример за подсъзнателна атака ще разгледаме по-подробно.
Всеки е запознат с широко използвания термин “мода”. Нужно е да се прави разлика между двете сходи понятия “мода” и “стил”. Понятията се разглеждат като близки и подобни, но са съвършенно различни.
Модата е част от глобализацията, която превръща хората в еднообразни. Немислещите хора лесно стават нейни жертви. Те слугуват на модата, харчейки парите си, лишавайки се от много по-полезни неща. Чрез пропагандната машина “модерното” се налага, като нещо нормално и правилно.
Стилът е много субективно понятие. Всеки човек има чувство за стил, характерен за него самия. Това е способността му да предпочита нещата, които подчертават неговият вътрешен и външен свят, навици, характер, тяло и др. Стилът подчертава самостоятелно мислещия и разсъждаващ индивид, а модата е за безумната и обработена маса.
Все по-силно навлиза като мода да се заместват българските думи с чуждоезични съкращения и жаргони. Естествено това е само брънка от процесите свързани със съсипването на нашата идентичност и култура, но за да спечелим войната ние трябва да отстраняваме всичко, което се опитва да ни унищожи. В крайна сметка способността да говориш добре родният си език е признак за високо умствено и духовно развитие.
Никога не предавайте родният си език, езикът на нашите мъдри предци и герои. Не позволявайте той да бъде мърсен с евтини чужди заместители. Само с нашият чист и благозвучен български език ще можете да постигнете съвършеното ораторско умение, което е нужно за предаване на идеите ни.