събота, 23 януари 2016 г.

Оръжието - неразделната част от НС, революционер и бунтовник

 Нито една революция не  се прави без това метално чудо,  измислено от човека.
Сега в нашите редове се провежда правилна тенденция за тотално въоръжаване.  Но ако погледнем истината  ''в очите'', всички наши  активисти не разполагат с достатъчно опит, за да се справят с купуването на оръжия. Ето защо ние решихме да напишем това ръководство, за да споделим своя опит.
При закупуване на оръжия е необходимо съобразяване с най-важното правило: никога не давайте пари предварително! Кажете на  продавача веднага, че това е най-важното ви условие.
Второ- винаги искайте проверка на оръжието. За начало обърнете внимание дали цевта не е споена и дали  ударникът се намира във вътрешната част,  в близост до дръжката на оръжието под затворената част, който изпълнява ролята на ударник по капсулата на гилзата.  Ако в дулото  нищо не пречи и се вижда светлина, то е ясно че багажника е нормален.
Трето- трябва, ако е възможно пълна проверка на багажника, т.е. да изстреляте един патрон. Проверката на оръжие също е задължителна при покупката на оръжие. Както често се случва едва ли не маслото от цевта току що е отстранено, а всъщност не работи и не е годна за употреба. Или печалбари се опитват да продадат макет или газов, предлагайки го като боен.
По правило ние използваме при покупка такава схема:
Получаваме оръжието на ръка, правим малка проверка и даваме половината сума за гарант. След това изискваме проверка и искаме един патрон (продавачите продават отделно патрони от оръжие, за да се застраховат, да не се получи като известния  филм Антиубиец. Кажете на продавача, че ще дадете останалата сума чрез свой приятел. Наложете се на продавача и му кажете: ''Сега ще отида да изстрелям един патрон и ако моите приятели чуят изстрел, ще ви дадат останалата част от парите. След това вие ще дадете останалата част от патроните. Ако не, аз ще се върна." Отидете на уединено място,  възпроизведете изстрел и след това скрийте оръжието.  Идете на уговореното с приятели място в случай на успешна покупка. Вземате  патрони и когато мине достатъчно време, се връщате за останалата част от покупката.
Веднъж ни се случи това: Продавач донесе пистолет, след което каза: ''Провери го, а утре ще се срещнем и ще ти го продам.''  Точно в този ден той не можа  да осъществи сделката, измисляйки фантастична история. Каза, че много е мрачен (тъмен) този район, има много дупки и поиска да отменим покупката за следващия ден. Ако  ви се случи аналогична ситуация, то задължително запомнете  личния номер на ствола, за да е сигурно, че на другия ден ще донесе същия, а не фалшив. По-добре кажете: ''А, утре? И проверката ще бъде  тогава.''
Отново повтарям! НИКОГА не давайте пари предварително! Дори и ако ви уверяват, не вярвайте на 100%! В тази сфера всички са измамници. Признаваме си честно, че и ние сме попадали преди на такива уловки. Не правете нашите минали грешки!
Купувайки оръжие, никога не го докосвайте без ръкавици и дори да е купено вече- също!За да не оставите мазно-потен слой. Да, трябва  сега да отчетем, че учените под някаква форма са открили начин да възстановяват отпечатъци, така че  избърсването с кърпа няма да помогне. За това е писано в този линк: http://www.dace.ru/news.html?id=302.
След приключване на покупката на никого не показвайте вашия придобит арсенал! Първо, защото не трябва да вярвате на никого. И второ, знаете, че у хората езика е преди мисълта (много приказват).  Показвайки вашето оръжие (даже и на този, комуто имате доверие), не е изключено за вашето оръжие  да разберат не само ваши познати, а и техни познати и т.н. колкото повече знаят, толкова по-вероятно е  спецслужбите да разберат. И когато с придобития например револвер сте в акция, няма да е трудно да бъде установен този, който е извършил конкретното деяние. Изяснявайки вида оръжие, мотив за престъпление, а това ще е НС мотив и след време ще е ясно кой го е извършил.  "Дългите'' езици на собствениците на оръжие ще дадат цялата информация. Мозайката е сглобена, имате проблем! Извода е един- не си създавайте предварително проблем. Учете се на самоконтрол!
Ако вие се гласите да извършите акция в помещение, то ВИНАГИ помнете, че спецслужбите след експлозията ще прегледат всички видео записи. Кой е влязъл с куфарче или пакет и е излязъл без него. Затова скрийте взривното устройство в двойно дъно. Например в пакет, а пакета- в раница. За да е всичко идеално и на записите да е видно как сте влезли и излезли с една и съща раница. На всички вече е ясно, че заряда се крие там, където няма наблюдение.
По време на операцията допълнително крийте лицето си. Старайте се да скриете цялата глава, за да не могат следователите да установят например вашата прическа  и цвят на косата.  Това се отнася особено за хора с ярко изразена външност- татуировки  по открити части на тялото,  руси, хора с белези...  Такива характеристики няма да затруднят следователите. Те имат база данни за различни активисти и знаят от кои движения са, а също така и техните възможни адреси.
Отчитайки, че са постоянно активни, всички НС са записани в различни регистри и няма да е толкова трудно да бъдат намерени. Както се казва- всичко е хитрост. Носете шапки, дрехи с качулки, които да скрият косата ви. Замаскирайте татуировките по ръцете... Обувайте обувки с по-големи размери, за да не могат следователите по отпечатъка да установят вашия ръст. Обувките и дрехите задължително се изгарят след операция, тъй като по тях може да има следи от кръв, които не са забележими с просто око. Също така може да бъде сравнен отпечатъка на протектора на вашите обувки със следите от местопрестъплението. Ще възникнат проблеми за вас, ако съвпадат. Бъдете професионалисти и  ''майстори'' активисти, които в сянката  си оставят безброй завършени дела.Също така постоянно обогатявайте своят опит и го споделяйте!
В допълнение към това никога  не заявявайте своите радикални убеждения сред съратници. За това, че сте краен активист и сте готови на всичко в името на идеята.  Мислите си, че ще спечелите авторитет? Уважение, признание, слава? Само ще покажете  своята непрофесионалност и неопитност. Такива хора предизвикват  само едно- СМЯХ! Нека бъдем умни, професионални и сериозни. Все пак  поставяме пред себе си много сериозна цел. Целта е една- сваляне държавната система.

Да се върнем към съхраняването на оръжието. На всички е ясно, че такива неща не се съхраняват в къщи. Най-добре да са закопани в земята. Как се прави това, ще опиша по-долу.
За това трябват торби за боклук, оръжейно масло или вазелин. Това е така наречената твърда смазка, която е по-предпочитана за продължително съхранение.
В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ДОПУСКАЙТЕ КОНТАКТ СЪС СМАЗКАТА И ПАТРОНИТЕ! Ако патроните са дълго време в смазочна смес, имаща висока степен на проникване, попада във втулката и гилзите, ще бъдат непригодни.
Всичко взривно и всички припаси задължително трябва да бъдат закопани! Така предотвратяваме експлозия. В непосредствена близост- храна за 3-4 дни и медикаменти. Храната се купува от магазините за оръжие (суха храна за армията), аптечка  за кола (събира повече обезболяващи и стимулатори) или специална от оръжеен магазин. Това е в случай, че сте ранен по време на операция или при оказване на съпротива при задържане. Не разчитайте на помощ в болница, защото след оказване на такава, ще ви предат на полицията. Извода е един- учете се да си оказвате основна медицинска помощ. Трето- бъдете внимателни ако трябва да се криете. Изкопайте лятна землянка (има чертежи в интернет как се прави това), или купете палатка и спален чувал. Не жалете пари за спалния чувал, дори и да е горещо. По-добре горещо, отколкото да се тресете от студ. Чувала не се закопава, защото ще изгние. Омотайте го на някой връх на дърво в пущинак, увийте го в 7-8 слоя като пакет или в специално за това водонепромокаема раница. Също така обезпечете с подръчни материали, предимно резервни дрехи, в случай, че не можете да влезете в квартирата си, а вашите данни с това как изглеждате ще бъдат обявени в търсенето. Започнете да правите всичко след прочитане на статията. Не отлагайте за друг път!
Тема на разследване: Ако сте в списък на издирвани, то не се обаждайте на   родителите си, нито  на домашен, нито на мобилен телефон. Помолете приятели от детство, които знаят адреса на родителите ви и им напишете да предадат писмото на родителите ви. Не изпращайте писмо от града, в който  се криете. Отидете в  друга област  и ''захвърлете'' писмото, за да бъде прието като всички без обратен адрес. Ще поставят печат само на пощенския клон, откъдето е изпратено писмото. Иначе ще ви открият. Не използвайте влакове, където  трябва да си купите билет с личен документ, защото веднага  ще бъдете свален от влака и отведен при следовател. Ако искате да пътувате в България, използвайте автобуси, където не трябва личен документ, на ел. влакове и на авто-стоп. В гарата не се застоявайте, защото първо от полицаите там може да бъде разпространен фоторобот. Доберете се с такси или пеша до първата крайградска станция и след това благополучно седнете в ел. влак. Ако трябва да живеете някъде и не сте направили организация, отидете в стара къща на село, както направиха КФ ''Сестри''.  По тази тема има пример: Съвсем наскоро мой близък съратник също се придважваше с ел. влак и му се наложи да престои гарата, в района на инцидента, за да се прехвърли на друг влак. Наложи му се да чака до 6:20 сутринта. В населено място намерил изоставен дом, пренощувал там и благополучно дочакал  влака. Варианта с изоставени домове  напълно е подходящ. Също така не забравяйте да променяте външността си. Да има ярък контраст във вашите превъплъщения. Може да използвате лещи, перуки, да боядисате косата си, да променяте стила на обличане, в краен случай пластична хирургия. Всичко зависи от вашата фантазия. 

За всяка операция  ново облекло за еднократна употреба (най-изгодно да е втора употреба). Яке, панталони и обувки. Това в случай на изненадващ обиск, когато  бъдат взети дрехите ви за анализ за наличие на кръв. Или след свидетелски показания ,които да не съответстват след намерените в дома ви дрехи. След приключване на операцията изгорете всичко в гората и така при всяка следваща операция. Не разчитайте на адвокати!
В случай на задържане, колкото и да е мастит адвоката, разчитайте и се доверявайте само на себе си!
Също така съхранявайте неща от ежедневна нужда, 2-3 ножа, лъжица, метална купа, чаша, брадва, трион, чук, въже и пирони. Най-добре избирайте лагер в дерета, за да не бъдете забелязани от берачи на гъби например. А и е по-закътано. В близостта до лагера (1-2км) да има водоизточник. Естествено не кладец, тъй като  лесно можете да бъдете забелязани. Оръжието и останалите материали да бъдат закопани на хълмист терен, тъй като  има много по-малка вероятност да има подпочвени води, които да предизвикат ръждясване.
Винаги имайте запаси с резервна храна!
За придобиването на оръжие е възможно да се свържете с цигани, живеещи в малки села. На всички ни е известно, че те продават наркотици и други видове опиуми. Но свързвайки се с тях, бъдете много бдителни! Първоначално ще се опитат  да ви излъжат.
В крайна сметка  има много варианти за доставяне на оръжие, но никога  не седете в очакване на чудо, че някой ще ви даде в ръцете всичко наготово. Винаги разчитайте само на себе си! Използвайте също оръжия, които може да бъдат  купени легално. Арбалети, оръжия за подводен риболов, за лов, които се продават в ловни и спортни  магазини. Успех  в придобивките и покупките ви! Помнете- който търси, намира!
В заключение:
Мислите си, че написаното е за да не попаднете в затвора? Не! Ние не се боим от затвора и гроба. Ние, НС активистите пишем това, за да можете максимално да оптимизирате войната с правителството. Ние не се боим от смърт, за нас е страшно да загубим възможността за тази война, за свобода и раса! Смисълът на нашия живот е борбата!
Този гнил свят се е побъркал. Хората правят само пари, всякаква човечност отдавна е забравена. Хората са се превърнали в затъпели скотове и овчари всекидневно  блеещи  в ТВ новините и вечните обещания към стадото.
 Зелените хартийки отдавна са обострили нюха на темида и печели този, който има повече пари и държавни пълномощия. Ние не можем просто да затворим очите си, както прави болшинството. Не ни е безразлична нашата страна и нашата раса. Ние сме арийци, искаме да живеем  в нормална и стабилна държава! А не във втора Америка, която да се нарича Индо-кавказка-китайска федерация, в която след време ще бъде забравена цялата ни история и култура. И не очаквайте, че можем да бъдем спрени. Ние не отстъпваме, няма да забравим своите възгледи и убеждения. Ние ще се борим до последна капка кръв! В името на проспериращ живот и своите човешки права!