вторник, 27 май 2014 г.

Бъдете истински националистки

Целта на статията е да промени стереотипите по отношение на изградената представа за момичетата в националистическите среди. Ние ще покажем, че подобно присъствие сред нас е нещо хубаво и полезно. Но! Това се отнася единствено за тези момичета, които разбират своята отговорност и преценяват внимателно постъпките, действията и поведението си.
Трагично е, че повечето националистки днес, които представят този облик са далеч от истината. Освен, че те нямат желание да водят здравословен начин на живот и да поддържат външния си вид, при тях отсъства и знанието по основните идеологически въпроси. Въпреки, че се самоопределят като „националистки”, те не спират да пият, докато загубят достойнството си за жена. Тези „девойки” постоянно сменят половите си партньори като си мислят, че така печелят по-голямо уважение от момчетата. Но за какво уважение от страна на момчетата националисти можем да говорим, след като въпросното момиче не е готово да отдаде живота си на даден активист, който се бори за родината и разчита на нейната подкрепа. Тя би трябвало да му помага във всяка ситуация, да го разбира, да му внушава увереност и надежда. За тях честта, гордостта, лоялността и величието на бялата раса – не са просто празни думи, а смисълът на живота им.
Винаги съм се чудел защо тези момичета се самоопределят като „националистки”, без да са осъзнали сериозността на идеологията. Без да чувстват в сърцето си, че трябва да се борят. За съжаление те не осъзнават, че техният пример основава не само общественото мнение, но и мнението на мнозинството в движението. Заради тези глупачки страдат истинските националистки, които спазват моралните принципи. От друга страна момичетата, които наистина са вникнали в идейния смисъл, ценностна ориентация, обществено положение и духовно съдържание на NS идеологията са разбрали и проумели тези основни и важни качества, присъщи само на тези, които наистина искат по-добро бъдеще за страната и народа си. Истинските националистки никога не биха поставили под съмнение своята чест и винаги ще имат трезва и реалистична представа за живота. Те винаги ще мислят за здравето си и по никакъв начин не биха рискували да предадат болести на своето бъдещо поколение. За тях това е свещена кауза, за която си струва да се борят. Никога не биха позволили да изчезне усещането и чувството за могъщата сила, завещана ни от нашите славни прадеди! С този си начин на живот те биха предали знания, опит и чиста кръв на децата си, които ще продължат да се борят ако има нужда. Без здрав дух и тяло това няма как да се постигне! Това трябва да се помни винаги! Истинските NS националистки се развиват като личности и изготвят своите бъдещи планове за живота. Те знаят, че са съпруги на бели момчета, които се борят за свещена кауза. И без значение дали ще бъдат вкарани в затвора – те ще им останат верни. Истинските националистки обичат своите деца и биха убили всеки, който иска да посегне на живота им.
Много още неща могат да се кажат по тази тема, но смятам, че е излишно, защото основното е написано вече.
Истинските националистки се грижат за себе си и се стремят към идеала на арийските жени – красиви и войнствени, но в същото време, женствени и изтънчени.

14!