вторник, 3 юни 2014 г.

Алексей Воеводин "СВР" (Сделано в России): RAHOWA в Невоград - част 2

През 2002 г. най-активни бяха Green Bombers, Шульц-88, Волоты, White Wolfs, а също така и дясната хулиганската бригада Mad Crowd Firm (MCF), които разпространяваха между футболните среди нашата идеология.
След пролетта на 2002 г. атаките зачестиха. Хулигани от MCF пребиват 2-ма китаеца в метрото, единият е наръган с шило. Но това е само един от случаите в този ден обявен за прочистване на града.
През лятото на 2002 г. бе извършено първото гръмко убийство в Невоград. Група млади националисти заснели на видеоклип своята акция, части от записа бяха излъчени и по телевизията. Момчетата после заровили Мехмед Мехмедов. Тази акция беше “определена”, като първата извършена от националисти в Невоград с цел убийство. Използвани били ножове и арматури. Били нанесени “прекалено много” удари.
През 2003 г. ционистките лакеи в униформи започнаха активна кампания срещу “фашистите”, точно преди годишнината на града. Някои от нашите по-слаби хора бяха изплашени и разколебани, но доста затвърдиха вярата си в правотата на нашата кауза.
На  01.02.2003 г. беше извършено убийство на индиец в покрайнините на града. Според полицията то беше извършено от ръцете (и краката J) на Green Bombers, но случаят така и не беше разкрит (както още много, много други).
През март 2003 г. групи от  скинове и футболни хулигани разбиха Макдоналдса намиращ се на Невски, а през април няколко кафета на азербайджанци. Погромите върху дюнерджийниците бяха редовни.
За съжаление през лятото на 2003 г. правите акции започнаха да намаляват. Повечето от активистите разбраха, че е необходимо да се предприемат по-решителни действия. Акциите станаха по-малко, но бяха по-радикални. Ето защо независимо от намаляването на хората в движението есента на 2003 г. беше по-ползотворна и по-силна от всички предишни години. Без да ги хваля и само за пояснение ще отбележа, че това беше главно заслуга на  БТО (НС групировка под ръководството на Боровиков и Воеводин).
 
Август 2003 г. бе убита циганка на ул. "Рыбацкое". Циганката Фурьом е била намерена с размазана глава и намушкана 18 пъти. Септември 2003 г. – атакувани са цигани в Дачном. На ход били брадви, сатъри, чукове и ножове. Една циганка (Сангбаева) починала, трима били тежко ранени (вероятно един от тях починал също по-късно). В резултат на този случай целият цигански лагер (около 300 цигани) напуснаха нашия град. По мое мнение резултатът беше показателен.
Ноември 2003 г. – членове на БТО били притеснени от двама пияни гангстера в район Невски. От наша страна били пуснати в ход ножовете. Единият (Буланцов) починал -имал 56 намушквания, а другият (Ерёмин) оцелял със 7 наръгвания.
Декември 2003 г. – в центъра на града, в двора на улица “Марата” 18 бойци на БТО ликвидират корейски бизнесмен (нанесени са 36 намушквания от нож, има и счупвания  от удари с тръби и арматури). След 11 дни членове на БТО улавят нанаеца Серёжу Бельды, който умира на място. Нанесени са удари по главата с чук и арматура, както и 72 намушквания с нож.
 За допълнение ще спомена, че за периода от лятото до есента + декември месец през 2003 г. на сметката на БТО се водят стотина нападения (колко от враговете са загинали не мога да кажа с точност). В един от случаите, който ни беше вкаран в делото негър оцелял след 32 намушквания с нож и 2 с отверка.
През 2004 г. забавленията продължават. Изглеждаше, че в града има стотици “фашисти”, а всъщност имаше 10-на активисти от БТО + няколко активни момчета от Green Bombers и Волоты.
На 03.02.2004 г. бойци на БТО прогони престъпна банда от предградията. При разразилата се битка от прободни рани загива един от гангстерите, а други двама са тежко ранени. Трима успяват да избягат, изоставяйки другарите си.
09.02.2004 г. – убита със сатър е таджикистанката Хуршеда Султонова. Нейният братовчед с прободни рани от нож и отверка оцелява, оцелява и баща й на който са нанесени удари с чук по главата.
През март 2004 г.  група футболни хулигани от MCF се сбиват с арабски студенти в метрото. Мероприятието завършва с попадането на един сириец пред влака.
Май 2004 г. близо до площад “Мужества” е заклан арабин. Медиите съобщиха, че това било “битово престъпление”.  По-достоверно е отколкото да кажат, че се е самоубил.
Юни 2004 г. (07.06.04) на 80 км от Невоград в гората (ст. "Заходское", Выборгский р-н) са екзекутирани двамата провокатори Гофман и Головченко. Искам да подчертая, че те никога не са били част от БТО, нито пък ми е известно да са били част от други НС групи, но активно се опитваха да се внедрят. Били са простреляни с арбалет и довършени с ножове, а след това закопани в гората. 
 12 дни по-късно членове на БТО застрелват в собствената му квартира експертен прокурор по националистически въпроси (участвал в повече от 40 дела), участвал в разработването на член 282 (закон срещу расовата дискриминация и омразата).  Николай Михайлович Гиренко  бил убит пред вратата си с пушка “Маузер”.
 На 13.10.2004 г. след концерта на група ”Позиция” около 20-30 националиста (в това число и няколко активиста на БТО) извършили няколко атаки. Били използвани ножове, отверки, чукове и брадви. Ранени били 3-ма азиатци. По-късно загинал виетнамеца Вуань Туань (множество прободни рани от нож и отвертка)... Ако не са били момчетата от БТО можеше и да оживее.
В допълнение искам да кажа, че през 2004 г. съратниците извършиха множество нападения мотивирани от расова омраза. Само БТО извършиха повече от стотина. За един месец (Юни) ние от БТО подпалихме склад на вътрешни войски (склад на полицията в който основно служеха дагестанци), опорни пунктове, полицейски коли, кафета и сергии на имигранти. Искам да добавя, че само през лятото на 2004 г. с Апостол (Павел Румянцев) направихме минимум 5 убийства (поне за тези знам със сигурност, че са умрели, може и да са били повече).
През 2005 г. дълго време нямаше “шумни” акции. Медиите отразяваха разбира се нападенията на БТО срещу китайци, негри и араби, но не беше дадена сериозна гласност. Въпреки това “жътвата” продължаваше. Имаше множество нападения. Беше показателно, че акциите на БТО и другите НС групи са вдъхновили нови млади хора, които продължаваха прочистването на своя град.

Линк към първата част - http://straight-edge-bulgaria.blogspot.com/2014/05/rahowa-1.html