петък, 6 юни 2014 г.

Не размивайте генофонда си. Бъдете Достойни!


Това, което се случва сега в живота на младите хора е трудно да се нарече нормално. Понятия като порядъчност, чест, вярност, гордост – се приравняват към нещо ниско и аморално. От другата страна – блудството, разюзданият начин на живот, лъжите и предателството – ето това са нещата, които днес са на почит. Всичко е обърнато с краката на горе. Най-важните фактори при избора на партньор в днешно време не са някакви лични качества, а наличието на автомобил, връзки, голямо количество пари, „хубав член” или "голями цици".
Принципите на потреблудството владеят главите на младите малко повече от колкото трябва. Съвременните дами представляват няколко килограма козметика, пола или по-точно само наименованието от полата, едва прикриващи интимните места (даже през зимата), токчета (даже през зимата), непремерени и с нищо не обосновани изисквания към живота. Главният принцип е – „живея веднъж” и т.н. В реда на нещата се смята постоянната замяна на партньорите по все същите принципи: „ама пича има Каен“ или „чувала съм, че на пича му е по-голям”. И няма значение, че ти си курва, за „пича”, не си нито първа, нито даже десета! И не е важно, че „пича” вкъщи го чака бременна жена. Важното е, че той има Каен. А „пича” всъщност е същата курва. Той те купува за Каен, него го купува някой по-висшестоящ. И така до самия връх. Момичета, принц ли чакате? Докато постоянно мечтаете за „идеалният”, вие никога няма да оцените щастието, което може да ви даде този до вас. Затова дръжте се така както подобава на една Жена - Майка на бъдещите му деца!
Момчетата… Голямо количество от съвременните момчета – нямат собствено мнение  и са зомбирани. Много от тях за целия си живот не са прочели нито една книга, което не им пречи да водят разгорещени спорове за политика, история и други „високи материи“ на шльокавица. Пак там с особено наслаждение се оглозгват новините – кой кого „оправил“, кой кого „зарязал“ и т.н. Гнусни, жалки отрепки, не притежаващи даже парченце Съвест и Морал се учат един друг как да живеят. „Момичетата“ се оценяват по „най-важните“ параметри: размера на гърдите, задника, дебела ли е или не. Момчета, вие няма да живеете с „циците“, ще живеете с Човекът. След 20-30 години формите й ще се променят. Учете се да виждате прекрасното от вътре. Сексът без обвързване, многобройните „отношения“ – това са нещата, които движат съвременната младеж. Отворете си очите! Всичко това са само минутни наслаждения. Слабости, които не са достойни за високото название Чувство. Сексът заради самия секс е просто бездушно съвкупление. Бъдете над тези милиони. Докато има такива, които да се отличават от масите - на Светът ще има място за Истински Постъпки. За някой такива разсъждения, както и вървящите след тях постъпки ще изглеждат като безразсъдство и детинство… Нека. Светът е изгнил, не доизгнивайте с него. Понятията за Чест, Морал и Съвест – ето какво трябва да ни движи в нашия живот. Нека за някой да са по-важни кинтите и шарените парцали. Кой ще си спомни за него, когато него самия, увит в същите парцали го спуснат на 2 метра под земята? Всички лъжливи ценности трябва да се отхвърлят, те са чужди за нас! Обърканите полови взаимоотношения са престъпление против Родът! Не размивайте генофонда си. Не губете своята уникалност, грижливо съхранявана от вашите предци! Бъдете Достойни!