сряда, 4 май 2016 г.

НС идеология и тактика за борба с властта

В този раздел ще изложим  свои мисли и предложения за тактическо водене на бой с окупационна власт. За никого не е тайна, че  сега движението преживява не толкова светли моменти от своя път, а всичко това, защото нашите потенциални врагове  не са ‘’ленивци’’ и поставят нашите активисти, ‘’терористи’’ зад решетките. Което ни носи  неоценим удар - в целта. Губим най-добрите. И затова ние искаме да направим свои предложения за по-добро водене на борба. Най-главното е максимално да се съкрати броя на хората за бойни операции, равен до ЕДИН човек. Сами помислете и преценете когато следователи се сблъскат с наши операции, те веднага започват да търсят групи от 3 и повече хора. И свикнали, че почерка на НС е задължително група, започват всеки път да работят по една и съща схема. Намиране на картотекирани данни, активисти и радикални по градове, които по-рано са попаднали в база данни, след това подложени на адски мъчения, които са като изтискване на паста за зъби от тубичка, за да бъде изтръгната информация. С течение на времето намират началото на конеца и разнищват цялото кълбо. Затова предлагаме максимално да увеличим  нашата безопасност и да съкратим количеството в бойните групи до един човек. Ние сме свръхчовеци! Войници без страх! Докажете на всички, че ние не изпитваме страх и не се страхуваме от нищо. Ние сме безкомпромисни.
В този план може да се направи паралел с манияците. Следователите понякога ги издирват с години, по пет и повече. И по правило те вече са се сблъскали с чувството за безнаказаност извършвайки своите човекоподобни деяния на едно и също място. Ние разбираме това, стараейки се да провеждаме операции в други области от нашата Родина.  Затова правейки всичко безукорно, в работа по един да усложним максимално работата на следователите и започнем тотална война, преборвайки този престъпен режим. И само в редки случаи да се събират групи от по 2-3 човека за по-крупни операции, където изпълнението само от един е невъзможно. Побеждавайте и разпръснете на парченца властта. Сега се опитват по всякакъв  начин да ни пречат. За нас това  няма значение, така или иначе ние ще пробием завесата със своите действия. Затова сме и НС.
Също така призоваваме всички съратници максимално да се ограничат в използването на мобилни телефони.
Този апарат е внедрен неотдавна в световното общество. От него произлизат повече беди, отколкото ползи. По-рано обществото е живяло без такива телефони и мисля, че ще можем да живеем и без тях. Покажете волята си! Докажете, че сме свръхчовеци.
Ако се наложи да използвате мобилен телефон за да позвъните на човек, който (ИДИОТ) отдавна  носи  ‘’закачен’’ телефон, но е необходимо да се срещнете с него, то никога  не  казвайте  по телефона точното място на срещата и никакви конкретни имена! Никакви имена и прякори! Това трябва да е правило за всички, които искат да се  борят под нашите знамена. И да бъдат задължително такива, когато винаги носят оръжие в себе си.
Например диалога трябва да протече така:
-(С1) Ало, здравей!  Трябва да се срещнем. Позна ли ме?
-(С2) Здравей! Разбира се, че те познах.
-(С1) Накратко, да се срещнем утре на това място, където се запознахме с невероятна синеока блондинка. Ти беше до безумие щастлив, че си срещнал такава. Ще се срещнем на това място от 12ч. До 13ч.
-(С2)-А, да! Тогава до скоро!
Също така ако пребивавате в квартира или живеете в други, скрити от режима места, то НИКОГА  не включвайте телефон, когато сте в тях. Отидете на няколко км разстояние и тогава използвайте телефона си.
Използвайте  чужди интернет доставчици и пощенски клонове от други градове. Също без да използвате име.
Всичко това е написано и се пише в интернет, но някои съратници, глупави овце и до сега използват интернет услуги, надявайки се на случайност. След това активисти и бойци са подлагани на изтезания. Не забравяйте- не си играем с играчки! Нашето движение редовно прави някакви акции. Наши бойци получават тежки присъди.
И въобще се старайте да не вярвате на никого, защото практиката е показала, че информатор се оказва този, от когото въобще не сте очаквали. Бъдете внимателни с тези, които сте допуснали близко до себе си! Анализирайте поведението им! По тази тема ето конкретен пример:
Поредно убийство на унтерменш в Русия - показано в медиите. Разбира се започва разследване. От своята база данни установяват, кой в района на убийството е активист и радикален. След това стигат до него. В началото банални изтезания и намеци, че именно той е извършил убийството. С надежда, че ще го сломят и ще поеме вина.Но заподозрения не се подвежда. Привикват свидетели и те казват, че не е той. НО! Те не  се отказват и му дават срок от 10 дни да намери убиеца сред съратниците си. Иначе ще продължат да го измъчват, докато той не поеме вината. Добре, че съратника не е издал никого. Въпроса е в това- а ако беше? Ако вместо порядъчност и идеология беше се оказало позьорство, беше се уплашил и да сътрудничи на следователите? Затова ще е най-добре ако напълно сме сами, сами да осигурим нашата безопасност. Сега така и така във всички зони, където има наши братя.
За сериозни акции да се обединяваме само с тези, с които сме имали общи акции за тежко наказуеми престъпление. Просто побой или подпалване не се броят. Само особено тежки престъпления.
Връщаме се към нашите  проблеми. Към този момент на нас ни липсва най-главното-общ пропаганден портал, на който да се събират видеота за нашите операции и политически изявления с нашите искания. Портал, подобен и известен на всички Кавказки център.
СЪРАТНИЦИ! Ако някой има възможността да създаде сайт, направете това! Тъй като вече е създадена илюзията,че движението е в упадък и че активистите вече почти не са останали. НЕ! Както сами знаете, всичко това е защото властта напълно подтиска нашите действия, а и войните вече са загубили доверие в Интернет. Такива не се регистрират в известният NS/WP портал. Ние сме длъжни в една мрежа да споделяме опит  и да поддържаме единна, последователна посока на нашия активизъм. На всички е известно, че само в единство, последователност и действия се крие ключа към  победата.
Не позволявайте да ни раздробяват на частици (религиозни и субкултурни), ние сме НС и расисти! Ние, сме СЪРАТНИЦИ и БРАТЯ! Нека се съберем  в едно острие на Армагедон и унищожим цялото това тъмно царство с нищожни ценности.
Отсявайте видеоматериалите, направете видео архив и след  4-6 мес. качете в мрежата. Не бързайте да зарадвате съратниците си с вашите действия, нека мине време, тогава качвайте. Препоръчваме да си закупите модерно устройство със SIM карта, което да е регистрирано на името на някой с леви убеждения и да не се използва за разговори. Да бъде използвано само за качване на клипове в Интернет, след това разглобяване и да бъде закопано в гората.  Друг вариант-закупуване на малък лаптоп с флашка, също  закупен на името на някой ляв. При качване на видео анонимността е задължителна.  Изпращането на видео трябва да се извършва не в региона, в който се намирате, а от друг регион. Разбира се, не молете ваши познати, които не разбират идеологията и нямат отношение към нея да закупуват такива устройства.
Всичко трябва да е добре скрито и закопано. Ако имате повече средства, старайте се всеки път да използвате различни устройства, но внимавайте някой да не се усъмни във вас, че постоянно купувате нови или втора употреба такива.
Ако видеото е NSWP, естествено е задължително да НЕ се чува гласа на автора и ако искате да има текст, то той да бъде под формата на текст. Много е важно да не бъдат заснети открити части от тялото ви! Не публикувайте от Интернет клубове, това е тъп вариант. И както показва опита изпращача винаги е откриван. Има достатъчно затънтени места с WIFI зона, където може да се закачите.
В период на криза за нас е необходимо всички сили на държавните учреждения и чиновници да бъдат пречупени. За това е писано нееднократно.