събота, 11 април 2015 г.

Националисти в опозиция! Пазете се от измамниците!

Нашата цел -  властта! Нашият враг – сегашният режим! Всички, а не отделни личности. Ние не искаме да се интегрираме в умиращият корумпиран апарат. Ние смятаме, че нямаме нужда от реформи, а само и единствено от въстание! Всички конформисти и страхливци, които са лоялни на тази система само, за да получат своето място в нея, трябва да бъдат съдени като народни предатели! Същото се отнася и за тези „успели националисти”, които са съучастници, играят си на демократи и са също част от системата.
Тези сурогати и марионетки имат възможността да създават илюзията, че съществуват свобода на словото и различни видове политически идеологии. По този начин легалните „националисти” излъчват необходимостта от „конструктивен диалог” по контрареволюционните теми, като в същото време саботират и прикриват нуждата от истински протест. Функцията на тези нагаждачи, паразитиращи върху опасни за държавата социални процеси е да накара обществото да „изпусне парата”, като ги омотават в безкрайната си демагогия.
Псевдонационалистите са твърдо решени да се борят с имигрантите, сексуалните малцинства, наркоманите и циганската престъпност, но не и с правителството, което е основната причина за сегашното тежко положение на народа ни.
Ние трябва да се противопоставим силно и безмилостно срещу враговете. Дестабилизиране на ситуацията в страната ще подкопае легитимността на режима и ще ни даде историческа възможност за решителни действия. Нищо не се дава даром! За да имаме успех се нуждаем от създаването на подходяща тактика. Хуманистичният патос тук е неуместен!
Как може да се представяте, че победата ще бъде постигната без жертви? Тя ще бъде извоювана с щикове и куршуми, а не с плакати и бюлетини. Критерият за допустимост е само един – ефективността!