вторник, 18 ноември 2014 г.

Предстояща програма за нашата активност

Националисти, процедурата по гласуването вече започна. Искрено благодарим на тези, които се включиха в състезанието. Държим да отбележим, че има хора, които са ни изпратили свое видео, но не желаят да участват в състезанието, целта им е тяхното видео да бъде включени в професионално направеното такова, в което ще се показва как българските националисти спортуват.
Затова молим всеки, който иска негово видео да бъде включено в сборният клип да ни го изпрати до края на месеца!
Сега ще ви представим кратка програма какво предстои да направим в следващите месеци:
1.
Предвижда се да заснемем първият националистически игрално-документален филм. Сюжета на филма ще бъде написан в началото на следващия месец, когато ще излезе повече информация. За снимките на филма ни е необходим определен минимален бюджет, затова ще пуснем банкова сметка, на която ще помолим всеки, който може и иска да помогне да изпрати колкото може. Снимките на филма ще започнат след около 4 месеца.
2. През следващият месец ще бъдат направени sXe лепенки, които ще бъдат разлепени по улиците на българските градове.
3. Смятаме през месец да раздаваме по една безплатна националистическа тениска на всеки, който ни помага активно и се занимава за разпространението на нашите идеи сред обществото. Всеки, който развива своят активизъм може да получи подобен подарък от нас.
4. Замислили сме да организираме първият по рода си националистически ММА турнир. За него е рано да говорим още, защото тепърва ще се дооточняваме на коя дата да бъде, как точно ще протече и къде. За целта се надяваме също много от вас да ни помогнат с помощ и идеи, за да бъде професионално направен. Разбира се, ние ще се постараем да има и награден фонд, който победителите да спечелят.
Моля разпространявайте!
NS sXe България!