сряда, 24 юни 2020 г.

Официална програма на "Национална Съпротива"


1. Ние сме български националисти, борещи се да осигурим съществуването на нашето Отечество и българския род. Борим се за създаването на една социално справедлива и национално могъща България. „Национална Съпротива” обединява всички свободни националисти неприпознаващи казионните "националистически" партии и организации. „Национална Съпротива” отрича делението на футболен, градски, квартален и друг принцип! За нас над всичко стои България!
2. Ние се борим срещу чуждите идеологии поробващи България през последните 70 години. Ние смятаме за вредни и враждебни идеологии: комунизма (марксизма), парламентарната демокрация, либерализма, анархизма и всичко внесено отвън, несвойствено на народната психология на българина, и неотговарящо на традициите с които е закърмен.
3. Ние се противопоставяме на всички налични чужди агентури в България, които ерозират и унищожават Отечеството ни отвътре, прикрити под формата на партии и неправителствени организации. Ние сме за суверенна, единна и целокупна България, където единственият интерес, който ще се защитава ще бъде националният.
4. Ние се обявяваме против социалния паразитизъм на малцинствата и се противопоставяме на социалната политика дискриминираща българите.
5. Ние сме против чуждите банки и финансови структури, които всъщност са лихвари и спекуланти тероризиращи и заробващи трудещите се българи и родния бизнес.
6. Ние сме за държавен монопол върху природните ресурси на Родината ни. Така благата на България ще са за българите и няма да изтичат в ръцете на международните грабители.
7. Ние знаем, че моралното разложение води до национално унищожение. За това категорично се противопоставяме на деградацията и силно пропагандираната содомия. Ние сме за възпитание в традиционните за България християнски ценности и сме против всичко неестественно, което ни налагат отвън. Ние ще се борим с всички средства за България и не ще се спрем пред нищо за постигането на святата ни цел!