вторник, 30 август 2016 г.

Религиозен или расов интерес?

Много пъти съм чувал националисти да говорят за запазване на традиционите християнски ценности, за защита на православието и още куп всякакви подобни брътвежи. В никакъв случай тази статия не цели да прави религиозно разделение, а точно обратното - да го премахне!
Аз лично не съм християнин, а съм езичник и също като мен, има много националисти, които почитат изконното българско изповедание и вярват във връзката на човека с природата. Освен такива като мен и християните, сред националистите има също атеисти, сатанисти и др. Или така казано - всеки си вярва в каквото иска. Така и трябва да си остане.
Въпросът тук е, че в 21 век, сегашният проблем е чисто расов, а не религиозен, както някои си мислят. Ционистите отклоняват общественото мнение от подмяната на населението в Европа, като предоставят трибуна само на религиозни личности, които по цял ден говорят за противопоставянето на кръста с полумесеца, а не споменават нищо за националният и расовият интерес.
Помислете за миг, ами ако прииждащите орди - негри и араби, бяха християни, то ние тогава трябва да ги приемем в нашата държава ли? Сами виждате, че религията не трябва да е от значение! Ние сме длъжни да защитаваме нашата родина и да подсигурим съществуването на нашите бели деца, а това няма как да стане ако някои продължават да подбират чуждоземците според религиозната им принадлежност. Наскоро даваха по телевизията някакви не-бели християни от Африка и Азия как търсят подслон в България. Тук трябва да попитам християните-националисти: "по вашата логика ние трябва да ги приемем, защото те ще защитават също християнството ли?". Предполагам сами вече осъзнавате, че в днешно време религиозното разделение е глупост. Ние като националисти и расово осъзнати хора, трябва да отклоняваме тези внушения и да показваме на хората, че проблемът е расов, че е стартиран проект целящ подмяната на бялото население в Европа. Единственото което трябва да разпространяваме е расовото учение и интерес.
Историческите роли на религиите отдавна са отминали, затова не трябва да отблъскваме белите хора, които искат да работят за спасението на Европа заради религията им. Народните протести не трябва да бъдат на верска основа.
Религиозните спорове са твърде сложни и те трябва да се обсъждат в приятелска атмосфера, защото както казах в началото: "- всеки си вярва в каквото иска" и едва ли друг ще го промени. Ако създадем верски проблем, то тогава ще се конфронтираме и с българи, докато при расовият интерес това е невъзможно. Затова, когато правим нещо за общото благо, то нека бъде на национално и расово ниво, защото всеки национално осъзнат българин е скъп и той, също като нас, иска по-добро бъдеще за него и децата му.